MenyStäng
Guider & resetips

Upplev Sverige under höstlovet - boka tåg med MTRX och få 15% rabatt

Njut av friska vindar, löven som vackert ändrar färg samt miljövänliga och billiga tågresor. Här får du tips på aktiviteter och hotell till höstlovet, och en rabattkod på tågresor! Passa på. Vem vet, nästa år kanske du sitter på en strand i ett molnigt Las Palmas med en halvdan och dyr piña colada i handen?

MTRX train - autumn

Du behöver inte resa långt för att få en behaglig paus från vardagen. Oftast räcker det med en kort tågresa och några nätter på hotell. Vi hoppas att pandemin har fått dig att upptäcka och uppskatta vårt avlånga land, om inte är det hög tid för det nu!

Erbjudande på tågresor

Boka tåg med MTRX till höstlovet och spara 15%! Hotell bokar du till bäst pris direkt på choice.se, är du medlem i Nordic Choice Club får du dessutom 5-15% rabatt varje gång du bokar.

Såhär får du 15% rabatt på höstlovets tågresor med MTRX:

Mtrx rutt, Borås - utan sommardestinationer

Tips på vad man kan göra på höstlovet och var man kan bo

MTRX tar dig från Solna, strax norr om centrala Stockholm ända till Göteborg. Här ger vi dig tips på barnvänliga hotell och aktiviteter på destinationer längs med MTRX rutt.

Höstlov i Stockholm med omnejd

I Solna, precis bredvid Westfield Mall of Scandinavia och Friends Arena, hittar du maffiga Quality Hotel™ Friends. Känt för sin häftiga fasad med runda fönster och sitt lekrum som de öppnar upp på skollov.

Strax söder om centrala Stockholm, endast 10 minuter från Stockholms Centralstation, hittar du Quality Hotel™ Globe. Bredvid Avicii Arena, Tele2 Arena och Tolv Stockholm som är ett eventcenter där du kan bowla, spela biljard, sjunga karaoke och mycket mer.

Efter Stockholm stannar tåget i Södertälje, här kan du bo på Quality Hotel™ Park Södertälje. I staden kan du besöka Tom Tits Experiment och Torekällberget, som är som Södertäljes eget Skansen.

Missa inte mysiga Skövde och Borås

På ruttens mitt har vi Skövde och Quality Hotel™ Prisma. Njut av en god middag i hotellets nyrenoverade restaurang och en stund i bastun. Dagen efter kan ni besöka Arena Skövde, en multianläggning med bland annat äventyrsbad, motionssim och relaxavdelning.

Om du vill kan du sedan ta en avstickare till Borås. Vi lovar att du inte kommer bli besviken, en mysig stad med aktiviteter för både stora och små. Testa höghöjdsbanan eller Escape Game på Upzone, ta en promenad i stadsparken eller testa en av alla restauranger som ligger intill Viskan. Bor gör du bäst på Quality Hotel™ Grand Borås.

Dad and kid on a mtrx train _16_9

Höstlov i Göteborg med fina hotell och flera barnvänliga aktiviteter

I Göteborg, som är en av slutstationerna, har vi flera familjevänliga hotell. Bland annat nyöppnade Quality Hotel™ The Weaver i Mölndal och Quality Hotel™ Panorama som ligger ett stenkast från Liseberg och Universeum. Förutom nöjesparken och vetenskapscentret kan du besöka Alfons Åbergs Kulturhus eller Slottsskogen.


Här får du fler tips på trevliga resemål i Sverige och våra grannländer i Norden!

Taggar

Senaste artiklarna