MenyStäng
Guider & resetips

5 tips på nyårspaket i Stockholm med extra allt!

Ett år där allt har blivit inställt ska inte avslutas med en inställd nyårsafton! Vi får helt enkelt coronifiera firandet. För dig som är tom på idéer har vi här samlat 5 Stockholmshotell med riktigt schyssta, trygga och säkra nyårspaket.

Vänner som firar in det nya året
Samla vännerna och fira in det nya året!

Varva ner efter ett omvälvande år. Glöm både matlagning och städning, checka in på en staycation i Stockholm i stället! Här har vi samlat 5 olika nyårspaket till dig. Middag, fyrverkerier, familjevänligt, bubbel, sen utcheckning – vad är ett måste på ditt nyårsfirande?

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Självklart följer vi myndigheternas regler och riktlinjer, vill du läsa om våra åtgärder för att minska smittorisken och för att din vistelse ska bli säker - klicka här.

1. Välj mellan 3 olika nyårspaket på Clarion Hotel® Sign

Det här året, när inget varit sig likt, bestämde sig Clarion Hotel Sign att kasta ut gamla traditioner och i stället bjuda in till ett alternativt nyår. För när du inte kan ta dig ut i världen, får vi ta världen till dig... Typ.

I år kan du skåla in det nya året tillsammans med alla Sydneybor (alltså redan kl. 14.00)! Eller fira det nya året i Singapore med ett glas mousserande i hotellbaren kl. 17.00. Välkommen till ett nytt nyårsfirande på Clarion Hotel Sign och Kitchen & Table Norrmalm.

Läs om de olika paketen och boka här!

Var: Stockholm city, Östra Järnvägsgatan 35

2. Skåla in 2021 på HOBO - ”Om det någonsin funnits ett år vars slut man vill fira är det 2020.”

New Year celebration at HOBO_16_9

Vi kunde inte sagt det bättre själva. Avsluta 2020 med en brakmiddag på Restaurang TAK där du har utsikt över hela Stockholm och sedan en ljuvlig övernattning på HOBO. Självklart ingår både tidig incheckning och sen utcheckning. Och du, byt ut bakispizzan mot den härliga frukosten som serveras dagen efter.

Välj mellan tidig eller sen sittning, boka ditt nyår på HOBO idag.

Var: Stockholm city, Brunkebergstorg 4

3. Nyårsafton med hela familjen på Quality Hotel™ Friends

Checka in i ett härligt familjerum på Quality Hotel Friends. Lek med (läs: trötta ut) barnen i hotellets stora lekrum där du hittar hoppborg, studsmatta, pingisbord och mycket mer. Som alltid får alla barn äta hur mycket popcorn och glass de vill. Framåt kvällen sätter ni er till bords för att bli serverade en välsmakande 3-rätters middag. Barnen har en egen meny, eller rättare sagt en egen stor buffé som serveras till bords! Det blir en dag och kväll ni sent kommer glömma.

Läs mer och boka här!

Var: Solna, Råsta Strandväg 1

4. Ett magiskt nyår på restaurang LYKKE och Nordic Light Hotel

Förutom en 3-rätters middag i restaurang LYKKE och en övernattning på Nordic Light Hotel ingår även incheckning redan kl. 09.00. Och kanske det bästa av allt, väldigt sen utcheckning - kl. 18.00! Så råkar du dricka ett glas bubbel för mycket vid tolvslaget behöver du inte oroa dig, du kan sova ut dagen efter. Missa inte chansen att avsluta 2020 med lite lyx hos Nordic Light Hotel!

Paketet bokar du här!

Var: Stockholm city, Vasaplan 7

5. Välkomna 2021 med stil, på At Six!

restaurant-at-six Avsluta året på At Six med riktiga smakkreationer och ett noga utvalt vinpaket.

Let's face it. Om det finns en kväll för EXTRA ALLT så är det nyårsafton! Slå på stort och boka nyårspaketet på At Six - du blir garanterat inte besviken. Njut av en matupplevelse utan dess like bestående av fem rätter i Dining Room. Skåla in tolvslaget och vakna upp till en magisk frukost efter en god natts sömn!

För att se menyn och boka, klicka här.

Var: Stockholm city, Brunkebergstorg 6

Taggar

Senaste artiklarna