MenyStäng
Guider & resetips

5 tips på nyårspaket i Stockholm – med extra allt!

Varva ner efter ett omvälvande 2021. Glöm både matlagning och städning, checka in på en staycation i Stockholm istället! Här har vi samlat 5 olika nyårspaket till dig. Middag, fyrverkerier, familjevänligt, bubbel och sen utcheckning – vad är ett måste på ditt nyårsfirande?

Vänner som firar in det nya året
Samla vännerna och fira in det nya året!

1. Välj mellan 3 olika nyårspaket på Clarion Hotel® Sign

Maxa sista timmarna av 2021 på Clarion Hotel Sign! Här kan ni välja vilken tid ni vill äta er nyårsmiddag och vad sägs om att starta dagen eller spendera de sista timmarna i en varm utomhuspool under bar himmel? Välkomna!

Läs om de olika paketen och boka här!

Var: Stockholm city, Östra Järnvägsgatan 35

2. Skåla in 2022 med Stockholms bästa utsikt på HOBO

Avsluta 2021 med en härlig middag i IZAKAYA där du har utsikt över hela Stockholm och njut sedan en ljuvlig övernattning på HOBO. Här ingår ett glas Champagne på SuS under 12-slaget samt sen utcheckning. Och du, byt ut bakispizzan mot den härliga frukosten som serveras dagen efter på TAK.

Boka ditt nyår på HOBO idag.

Var: Stockholm city, Brunkebergstorg 4

New Year celebration at HOBO_16_9

3. Nyårsafton med hela familjen på Quality Hotel™ Friends

Checka in i ett härligt familjerum på Quality Hotel Friends. Lek med (läs: trötta ut) barnen i hotellets stora lekrum där du hittar hoppborg, studsmatta, pingisbord och mycket mer. Som alltid får alla barn äta hur mycket popcorn och glass de vill. Framåt kvällen sätter ni er till bords för att bli serverade en välsmakande trerättersmiddag. Barnen har en egen meny. Det blir en dag och kväll ni sent kommer glömma!

Läs mer och boka här!

Var: Solna, Råsta Strandväg 1

4. Välkomna 2022 med stil, på At Six!

Let's face it. Om det finns en kväll för EXTRA ALLT så är det nyårsafton! Slå på stort och boka nyårspaketet på At Six - du blir garanterat inte besviken. Njut av en matupplevelse utan dess like bestående av fem rätter i Dining Room. Skåla in tolvslaget och vakna upp till en magisk frukost efter en god natts sömn!

För att se menyn och boka, klicka här.

Var: Stockholm city, Brunkebergstorg 6

restaurant-at-six Avsluta året på At Six med riktiga smakkreationer och ett noga utvalt vinpaket.

5. Ett magiskt nyår på restaurang Lykke och Nordic Light Hotel

Förutom en fyrarättersmiddag i restaurang Lykke och en övernattning på Nordic Light Hotel, ingår även en halv flaska mousserande vin på rummet vid ankomst följt av en välkomstdrink i baren. Och kanske det bästa av allt, frukosten serveras fram till kl 13.00 på nyårsdagen! Så råkar du dricka ett glas bubbel för mycket vid tolvslaget behöver du inte oroa dig, du kan sova ut dagen efter. Missa inte chansen att avsluta 2021 med lite lyx hos Nordic Light Hotel!

Paketet bokar du här!

Var: Stockholm city, Vasaplan 7

Fler hotell i Stockholm som har nyårspaket

Intresserad av att fira nyår i Göteborg? Spana in våra nyårspaket här!


Din säkerhet är vår högsta prioritet. Självklart följer vi myndigheternas regler och riktlinjer, vill du läsa om våra åtgärder för att minska smittorisken och för att din vistelse ska bli säker - klicka här.

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.