Gå till innehåll
Guider & resetips

7 tips på nyårspaket i Stockholm med extra allt!

|

Inte bestämt vad ni ska göra på nyår än? Checka in på hotell och få allting serverat! Här är 6 Stockholmshotell med riktigt schyssta nyårspaket.

Vänner som firar in det nya året

Samla vännerna och fira in det nya året!

Varva ner efter julstressen och slipp tänka på vad du ska göra på nyår. Glöm både matlagning och städning och checka in på en staycation i Stockholm! Vi har samlat 6 olika nyårspaket. Nyårsklubb, fyrverkerigaranti, sen utcheckning, brunch – vad är ett måste på ditt nyårsfirande?

1. Fyrarätters och nyårsklubb på Clarion Hotel Stockholm

Avsluta året på Södermalm med en fyrarätters nyårssupé på restaurangen Eatery Social. Dansa sedan in det nya året i Clarion Hotel Stockholms Living Room och bankettsal där nyårsklubben tar er in i 2019 med sina beats. Tolvslaget firas med en praktfull utsikt över Globen och södra Stockholm med storslaget fyrverkeri.

Var: Skanstull, Ringvägen 98

2. Både nyårssupé och avsmaknings-brunch på Quality Hotel Friends

restaurant-brasseri-x-quality-hotel-friends Njut av en femrätters nyårssupé på Brasseri X.

Quality Hotel Friends i Solna firar ni in det nya året riktigt ordentligt. Checka in i fina superior-rum och njut av en härlig nyårssupé med 3 rätter. På nyårsdagen kan ni sova ut och äta den goda frukostbuffén i lugn och ro - i paketet ingår sen utcheckning (kl. 17:00). Kan man få en bättre start på året?

Var: Solna, Råsta Strandväg 1

3. Cocktails i världsklass och frukostbuffé fram till kl 13 på Clarion Hotel Amaranten

tap-room-clarion-hotel-amaranten Fira in det nya året i Tap Room på Kungsholmen.

Clarion Hotel Amaranten blir det en riktigt festlig nyårssupé med fyrarätters på restaurangen Kitchen & Table Kungsholmen. Festen fortsätter i Tap Room där kvällens DJ bjuder på soul och funk samtidigt som kreatörerna i baren skapar cocktails i världsklass! Nyårsdagen börjar med en rejäl sovmorgon - frukostbuffén håller öppet ända fram till 13.00, så strunta i alarmet för guds skull.

Var: Kungsholmen, Kungsholmsgatan 31

4. 9-rätters och inträde till Stockholm under Stjärnorna på galet trendiga Hobo

Vinter Under Stjärnorna Nya Vinter under stjärnorna uppe på taket.

hobo-room-lamp-nights-nordic-choice-club.jpg Moderna Hobo.

Checka in på trendiga Hobo på Brunkebergstorg och fira in det nya året på nyårsnattens bästa fest på Stockholm under stjärnorna. Fira tolvslaget på den fantastiska takterrassen med utsikt över stadens fyrverkerier! Självklart ingår även en lyxig frukostbuffé och sen utcheckning (kl. 14:00)

Var: Stockholm city, Brunkebergstorg 4

5. Börja nya året med stil på At Six! 5-rätters och inträde till Stockholm under stjärnorna

restaurant-at-six Avsluta året med riktiga smakkreationer och noga utvalda vinpaket.

Let's face it. Om det finns en kväll för EXTRA ALLT så är det nyårsafton! Slå på stort och boka nyårspaketet på At Six - du blir garanterat inte besviken. Med en specialkomponerad nyårssupé på 5 rätter får ni en smakupplevelse utöver de vanliga på detta femstjärniga designhotell. Dessutom ingår inträde till nyårsfesten uppe på takterassen, mer känd som succén Stockholm under stjärnorna!

Psst... Boka ett hotellrum så har du nära till sängen.

Var: Stockholm city, Brunkebergstorg 6

6. Löjrom, caviar och champagne på Nordic Light Hotel

Restaurang Lykke Nordic Light Hotel Restaurang LYKKE.

Ostron, choklad och champagne - vem behöver någonsin något annat på årets sista kväll? På Nordic Light Hotel's restaurang LYKKE & Löjromsbaren får ni fem serveringar av nordisk mat när den är som bäst. Sov ut ordentligt med sen utcheckning kl. 14.00 på nyårsdagen!

Var: Stockholm city, Vasaplan 7

7. Skåla in det nya året med första parkett till Stockholms fyrverkerier

Nyår på Clarion Hotel Sign i Stockholm

Vinka av 2019 med en nyårssupé på Clarion Hotel® Signs restaurang Kitchen & Table Norrmalm och skåla in det nya året på hotellets rooftop bar! Glöm inte att köpa biljett till rooftop baren.

Starta nyårsdagen med en lat morgon i hotellsängen och en smarrig frukostbuffé - du behöver inte checka ut förrän kl. 14:00.

Var: Stockholm city, Östra Järnvägsgatan 35