Guider & resetips

Lär känna Quality Hotel™

Checka in med ett leende. Quality Hotel™ har allt du behöver, oavsett anledning, årstid och tid på dygnet. Ta med familjen på weekendtur eller kombinera konferensen med teambuilding. På Quality Hotel är det alltid leenden, skratt och skoj. Mycket skoj.

Bed in hotel room at Quality Hotel The Mill

Hotell där du vill bo

Du väljer utgångspunkt för resan. Oavsett vart du ska, om det är business eller pleasure, finns Quality Hotel där du ska bo. De 58 hotellet finner du på olika destinationer i stadskärnor, i utkanten av städerna, på naturnära destinationer och vid flygplatser i Sverige, Norge och Danmark.

Kom som kaos – lämna som familj

Family eating breakfast at Quality Hotel På Quality Hotel är familjer välkomna året runt. Här finns aktiviteter för stora och små barn, och speciellt på helger och skollov händer det så mycket på hotellet att dagarna bara flyger förbi och alla, vuxna som barn, sover gott när kvällen kommer. Flera av hotellen har familjerum med smart inredning och familjeanpassad möblering och extra sängar. På sommaren har hotellen extra fokus på sina VIP-gäster: barnen! Lekrum, ansiktsmålning, pannkakor och våfflor till frukost är bara något av det som familjerna kan förvänta sig. Och såklart ingår gratis glass!

Kom som kollega - lämna som kompis

Arrangera en konferens, en stor fest eller kick-off på Quality Hotel! Med sina stora, mellanstora och små lokaler finns det inte ett arrangemang som är för stort eller för litet för hotellen. Glöm inte kolla in utbudet av snacks som står framme för konferensdeltagarna. Alla möten inkluderar så mycket popcorn och glass som du bara orkar, och dessutom mängder med kaffe. Conference guests at Quality Hotel

Hotellen erbjuder många möjligheter att koppla av när arbetsdagen är över. Få energi av träning, sänk hjärtfrekvensen i relaxområdet, fira framgångsrika möten i Bar X eller koppla av i Q-Zone, den sociala mötesplatsen där alla kan samlas och ha en rolig kväll. Utmana varandra i en runda shuffleboard eller fotboll, eller varför inte lär känna dina kollegor lite bättre med spännande FuelBox-kort som garanterat kickar igång många bra samtal? Läs mer om konferens- och evenemangsmöjligheterna på Quality Hotel.

Utsökta matupplevelser

Seasons lunch by Quality Hotel

Quality Hotel brinner för god mat och har fokus på att servera lokalproducerade och ekologiska råvaror. Här serveras du gröna, fräscha och smakrika rätter som är tillagade med miljö och minimalt matsvinn i åtanke. Kom ihåg att frukosten är dagens viktigaste måltid så rulla ut ur sängen, dra på tofflorna och kom ner till en välfylld och näringsrik frukostbuffé. Det kostar inte en krona extra!

Quality-Hotel-Brasserie-x-pankofritert-gulrot-mat Tycker du om god, okomplicerad mat som är lagat från grunden? Då ska du äta på Brasserie X! Detta restaurangkoncept finner du på flera Quality Hotel, och här känner du dig hemma – oavsett om du är med familjen, en potentiell affärspartner eller bara vill njuta av god mat i eget sällskap. På Brasserie X möts nordiska råvaror och fransk inspiration till glädje för både öga och gom. Finn den restaurang som ligger närmast dig och boka bord.

Boka din nästa vistelse på Quality Hotel här.


Läs mer

Vill du läsa mer om Quality Hotel? Gör det här.

3 experttips till din nästa konferens

Hotellweekend med barn – vi tipsar dig om 8 riktigt bra familjehotell

BlogPostView-tagsQuality Hotel™