PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Guider & resetips

Quality Hotel™ – Vi ses här

Ett besök på våra Quality Hotel ™ är inte bara ett möte. Det är många mindre möten. Man möts i konferensrummet, vid kaffemaskinen, på rummet, vid hotellets shuffleboard, i receptionen och i restaurangen. Man ses vid stora samlingar, viktiga möten och ännu viktigare familjesemestrar. Oavsett vart man ska, så ses man på Quality Hotel.

Randi - working at Quality Hotel

Vi har allt du behöver, oavsett anledning, säsong och tid på dygnet. Ta med din familj på en weekend, eller kombinera konferensen med teambuilding. Vi lovar alltid leenden, upplevelser, skratt och skoj. Mycket skoj.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/hzHUsEyzQYw

Både superhjältar och vardagshjältar möts hos oss

För oss är det nämligen möten som är viktigast. Ett möte mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar tills de kiknar, eller mötet mellan hundra arbetskamrater som plötsligt delar samma vision. Vi bryr oss om mötet mellan oss och dig. De ögonblick som verkligen betyder något.

Hotell i alla storlekar, och där du vill bo

Oavsett om du är en superhjälte eller vardagshjälte, vi hjälper dig på vägen! Det spelar ingen roll om du planerar en stor kick-off med dina 100 närmaste superhjälte-kollegor, om du ska delta på ett litet möte eller njuta av en paus från vardagen med familjen. Våra 58 hotell finns på spännande destinationer med cityläge, i lugnare kvarter, med naturen nära och vid flygplatser i Sverige, Norge och Danmark. Vi ses där!

Kom som kollega, dra som kompis!

Vi är bra på möten - både de stora och de små, oavsett om det är styrelsemöten, konferenser eller teambuilding. Popcorn och mjukglass är aldrig en dum idé, det ingår alltid i pausen.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/MMA7P3v2Jas

Vi leker inte konferensexperter, eller - jo, det gör vi. Vi ger dig allt du behöver för din konferens och allt du vill ha. Vi kan helt enkelt inte göra någonting åt det, för vi älskar att rädda dagen! För din succé är vår succé.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/wWsw2GLLWnc

Vårt mål är att du som mötesbokare ska lysa som en stjärna efter ett lyckat event - oavsett storlek, och att du som gäst ska resa från oss med minnen du sent ska glömma och med upplevelser som kommer att berika.

En konferens utan skratt, är en konferens utan minnen. Vi tror att den totala upplevelsen förstärks av sociala aktiviteter och trevliga stunder tillsammans. Vad sägs om att utmana varandra i shuffleboard? Eller ta konversationen ännu längre med spelet FuelBox? Vi har flera spel och olika roliga aktiviteter på lager - vad som än passar dig och dina deltagare. Det är lekande lätt: kom som kollega, dra som kompis!

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/WtCM2xG8Fa0

Kom som kaos, åk som familj!

Sänk axlarna och njut av efterlängtad kvalitetstid med familjen hos oss. Det enda du behöver tänka på är om du vill ha äggröra eller yoghurt (eller båda) till frukosten. Och disken? Den tar vi! Vi älskar att erbjuda det lilla extra, så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/SAfglymz0po

För livet är ett äventyr. Alla fartdårar, badälskare, matmonster och dagdrömmare skriver ett kapitel eller två på Quality Hotel. Våra hotell och dess omgivning är fulla av nya upptäckter och upplevelser - för både stora och små - ja, för hela familjen. Vi väntar med spänning på att få höra vad era äventyr handlar om!

Smakexplosioner som gör gott för både mage och miljö

Vi brinner för god, grön och hälsosam mat som både smakar gott och gör gott. Därför serverar vi gröna och frestande rätter till alla dagens måltider - gjorda med så lite miljöpåverkan som möjligt och minimalt med matavfall! Vi brinner för lokala råvaror och vi är särskilt svaga för de nordiska smakerna. Du hittar dem hos oss.

Quality Hotel Seasons food

Alla hjältar behöver mat och dryck

Frukost är dagens viktigaste måltid, så rulla dig ur sängen, luktar dig fram till dagens första kaffekopp och kom ner till en välfylld och näringsrik frukostbuffé. Och bäst av allt, det kostar inte en krona extra!

Breakfast at Quality Hotel

Brasserie X - ruskigt bra!

Goda, okomplicerade och smakrika måltider lagat från grunden, det är vår matfilosofi. I Brasserie X möts nordiska råvaror och fransk inspiration. Tillsammans är det en himmelsk matupplevelse. En fantastisk plats att träffas för att njuta av välsmakande mat varje dag! Här känner du dig som hemma, oavsett om du är med kärnfamiljen, storfamiljen, kollegor, potentiell affärspartner eller bara vill njuta av det goda livet helt ensamt. Psst: Hitta restaurangen som finns närmast dig, och boka bord.

Dinner at Brasserie X

Oavsett om du reser med familjen, är på teambuilding eller på en konferens med arbetet; Vi erbjuder alltid hotellrum, mötesrum och hjärterum på Quality Hotel. Boka din nästa vistelse här!

Oavsett om du är superhjälte eller vardagshjälte, vi är här för dig.

Quality Hotel™ - Vi ses här!

Taggar

Du kanske också gillar

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.