MenyStäng
Guider & resetips

Familjesemester i sommar? Nu får du tonårsrum för 595 kr!

För bara 595 kr per natt kan du boka ett extra rum, i närheten av ditt eget, åt dina barn mellan 13 och 19 år. Det är plats för 2 personer på tonårsrummet och givetvis är vår fantastiska frukostbuffé inkluderad. Samla hela familjen i sommar, med god plats åt allihopa!

Teenager in bed with phone and laptop

Familjesemestern är ett perfekt tillfälle för familjen att komma bort från vardagen och göra roliga saker ihop. Ni sitter i bilen och räknar röda hus, ni provar nya och spännande maträtter, ni skapar nya upplevelser - ja, praktiskt taget allt gör ni tillsammans. Vad som däremot kanske inte alltid passar att göra tillsammans är att sova ihop på ett och samma hotellrum, det räcker inte riktigt till för två vuxna och ett par tonåringar.

Och låt oss vara ärliga, det är inte alltid heller kul för en tonåring att hänga med sina föräldrar under dygnets alla timmar. Därför har vi nu lanserat tilläggsrum för tonåringar på flera av våra hotell! Här kan tonåringarna lyssna på musik, kasta sina strumpor på golvet och knappa på telefonen utan att hålla dig vaken. Detta är en perfekt möjlighet att dra iväg på familjesemester, utan att behöva vara “på” varandra hela tiden.

Hur bokar jag ett tonårsrum?

Villkor

Sverige

Jukkasjärvi | Icehotel: Öppnar 1 juli 2021 - tonårsrum kan endast bokas i varma rum (ej isrum och konstsviter)

Norge

Danmark

Finland (€59/natt)

Taggar

Senaste artiklarna