MenyStäng
Guider & resetips

Sveriges bästa hotell – enligt våra gäster

Våra gäster har talat! Resenärer har med hjälp av TripAdvisor korat de 25 bästa hotellen i Sverige och Nordic Choice Hotels har hamnat på 6 av dessa placeringar! Kolla in vilka hotell som är framröstade till Sveriges bästa!

Hotell Drott
En del av hotell Drotts mysiga restaurang

Priset vid namn Travellers’ Choice delades ut till de hotell som fått bäst omdömen på rescensions- och resesajten TripAdvisor. Gästerna har bedömt hotellen utifrån kriterier som service, upplevelse och produkt. Vi är otroligt stolta och glada över att ha några av Sveriges bästa hotell i vår samling! Nedan kan du se alla våra hotell som hamnade på listan. Vilket åker du till?

# Plats 11 Clarion Collection Hotel Drott, Karlstad

En del av hotellets mysiga restaurang

Mitt i centrala Karlstad hittar du vår pärla Clarion Collection Hotel Drott. Hotellet ligger i en historisk byggnad som stod klar 1909. Sedan dess har många olika verksamheter vistats i huset. Exempelvis var det tidigare en biograf där dagens matsal ligger.

# Plats 12 Clarion Hotel Sense, Luleå

Clarion Hotel Sense restaurant kitchen and tableFrån restaurangen Kitchen & Table och tillhörande takbar får du en fantatsisk utsikt över stan och Luleås skärgård.

Ett snäpp längre upp i Sverige, men ett snäpp lägre ner i listan, hittar vi Clarion Hotel Sense. Hotellet ligger i centrala Luleå med shopping, kultur och restauranger runt hörnet. Känt som ett förstklassigt hotell med fokus på spännande upplevelser och möten. På hotellet hittar du restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson samt ett avkopplande spa.

# Plats 13 Avalon Hotel, Göteborg

Avalon Hotel ligger i hjärtat av Göteborg. Ett feng shui-certifierat designhotell med magisk arkitektur, där färg, form och ljus har huvudrollerna. På Avalon Hotel hittar du en takpool som  svävar fritt över Kungsportsplatsen samt en populär bar och restaurang, där rätter av hög kvalitet serveras.

# Plats 14 Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Malmö

Hotellets lobby

Utsikten från en av hotellets restauranger, Kitchen & Table.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Malmös nya landmärke Clarion Hotel & Congress Malmö Live fick självklart äran att bli ett av Sveriges bästa hotell. Med sina ståtliga 85 meter över marken, perfekta läge bredvid Malmö Central, underbara service, inredning och restauranger är vi inte förvånade.

# Plats 20 Clarion Collection Hotel Odin, Göteborg

Från en varm sommardag på Clarion Collection Hotel Odin

Andra hotellet i Göteborg som dyker upp på listan, och som är vårt. Gött mos – det gillar vi! Från Clarion Collection Hotel Odin har du gångavstånd till det mesta, Liseberg, Universeum, Ullevi, Operan, Avenyn med mera. Som på alla Clarion Collection Hotel ingår alltid Afternoon Sweets (läckra sötsaker) och Tonight’s Special (kvällens middag i bufféform med varmrätt, soppa och sallad). Och vill du laga något eget eller har familj så är det bra att veta att de flesta av hotellrummen har eget kök eller pentry. Smidigt och populärt hos många gäster!

# Plats 21 Copperhill Mountain Lodge, Åre

Ett snötäckt Copperhill Mountain Lodge

Hotellets vackra spa

Fjällutsikt från hotellrummet

Ett prisbelönt skidparadis uppe i vackra Åre. Senaste priset de belönades med var Sveriges bästa skidhotell_, _som de vann för 4:e året i rad. Det här hotellet har allt. Förutom hotellets arkitektur, design och konst erbjuds det spa– och matupplevelser utöver det vanliga. Och då har vi inte ens nämnt skidåkningen! Sätt på dig skidorna direkt utanför hotellet och ta dig ut i Sveriges bästa skidbackar. Så vare sig du tycker om att vara aktiv under din hotellvistelse, eller tvärtom, kommer du trivas här – på Sveriges bästa skidhotell.


Läs mer

Är du nyfiken på vilka av våra norska hotell som dök upp på listan över Norges bästa hotell? Läs om dem här.

Här är Sveriges bästa skidhotell – för 4:e året i rad

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.