MenyStäng
Guider & resetips

Familjesemester? Nu får du tonårsrum för 625 kr!

För bara 625 kr per natt kan du boka ett extra rum, i närheten av ditt eget, åt dina barn mellan 13 och 19 år. Det är plats för 2 personer på tonårsrummet och givetvis är vår fantastiska frukostbuffé inkluderad. Samla hela familjen till resan, med god plats åt allihopa!

Familjesemestern är ett perfekt tillfälle för familjen att komma bort från vardagen och göra roliga saker ihop. Ni sitter i bilen och räknar röda hus, ni provar nya och spännande maträtter, ni skapar nya upplevelser - ja, praktiskt taget allt gör ni tillsammans. Vad som däremot kanske inte alltid passar att göra tillsammans är att sova ihop på ett och samma hotellrum, det räcker inte riktigt till för två vuxna och ett par tonåringar.

Och låt oss vara ärliga, det är inte alltid heller kul för en tonåring att hänga med sina föräldrar under dygnets alla timmar. Därför har vi nu lanserat tilläggsrum för tonåringar på flera av våra hotell! Här kan tonåringarna lyssna på musik, kasta sina strumpor på golvet och knappa på telefonen utan att hålla dig vaken. Detta är en perfekt möjlighet att dra iväg på familjesemester, utan att behöva vara “på” varandra hela tiden.

Hur bokar jag ett tonårsrum?

Villkor

Sverige

Norge

Danmark

Finland (€59/natt)

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.