MenyStäng
Guider & resetips

Var du ska fira Halloween i Skandinavien

Halloween är inte bara en stor högtid i Amerika. Vi skandinaver älskar också att klä ut oss och att bli skrämda. Glöm därför inte packa ner din allra läskigaste dräkt om du ska åka iväg på semester under denna högtid. Vet du inte vart du ska åka? Det vet vi! Köpenhamn, Oslo eller Stockholm är perfekta städer när årets läskigaste högtid kommer.

Köpenhamn

Att uppleva Halloween på Tivoli är ett måste om du är i Köpenhamn. Besök världens näst äldsta nöjespark (bara det kanske räcker som skrämselfaktor för kvällen) och delta i aktiviteter som att skära pumpor eller gå med i parader. Dagtid är perfekt för dig som har barn medan kvällen kanske blir något läskigare. Kom ihåg att vi varnade dig.

Fira Halloween på Tivoli.

Här är våra hotell i Köpenhamn.

Stockholm

Om du är i Stockholm, eller borde vi säga “Shockholm”, kan du verkligen förvänta dig en upplevelse. Här hittar du nämligen Skandinaviens största Halloweenparad. Du kan vänta dig en riktig fest med galna dräkter, rolig temamat och massa annat skoj. Halloween är ett ypperligt tillfälle att besöka Stockholm!

shutterstock_155861048Foto: Shutterstock

Fira Halloween i Shockholm.

Här är våra hotell i Stockholm.

Oslo

Det kanske inte finns någon uppiffad nöjespark eller massiv stadsfest, men om du är i Oslo på Halloween – gör dig redo för fest. Vi har gemensamt utsett stans läskigaste fest, som du inte får missa. Hard Rock Café bjuder på Oslos läskigaste fest med gratis inträde, gratis kalla kårar och massor av gratis skräck!

shutterstock_137738540Foto: Shutterstock

Fira Halloween på Hard Rock Café i Oslo.

Här är våra hotell i Oslo.


Vet du några andra roliga event som pågår i Skandinavien denna Halloween? Share and scare!

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.