PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Mat & dryck

8 tips för en grym after work i Malmö

Finns det något härligare än en avslappnad after work? Det skulle vara en after work i Malmö i så fall. Staden bjuder nämligen på ett stort och varierat utbud av restauranger och hotellbarer som är perfekta för umgänge med kollegor och vänner efter en lång arbetsvecka. Vi har listat några av Malmös bästa AW-ställen där du och dina vänner kan samlas efter att arbetsdagen tagit slut.

Exteriör och uteservering hos Cafe Gustav Adolf
Cafe Gustav Adolfs uteservering bjuder in till en riktigt härlig AW. Foto: Cafe Gustav Adolf

1. Skönaste utsikten hittar du på skybaren Kitchen & Table på Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live reser sig ståtligt intill kanalen och erbjuder ett nära avstånd till såväl Gamla Staden som till Malmö Centralstation. Högt upp på våning 25 ligger dessutom Kitchen & Table Skybar med en imponerande utsikt över staden. Skybaren har öppet till kl. 01.00 alla dagar i veckan, förutom på söndagar då de stänger kl. 00.00.

Sunset view at Clarion Hotel Malmö Live Rooftop barUtstikten från Kitchen & Table på Clarion Hotel Malmö Live är minst sagt slående vacker.

2. After work med centralt läge i Malmö

Njut av god mat och dryck och en härlig atmosfär på Cafe Gustav Adolf mitt på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. På denna bar och restaurang kan du och ditt sällskap njuta av en mängd klassiska rätter, en härlig dryckesmeny och placera er antingen inomhus eller på uteserveringen om vädret tillåter.

3. Skotsk AW på Drumbar

På mysiga Drumbar blir mångkulturella Malmö ännu mer mångkulturellt tack vare ställets skotska influenser. Här blandas kiltklädda servitörer med härlig livemusik, vilket gör denna bar i Malmö som gjord för lite mer fartfyllda after works. I närheten ligger både Clarion Hotel Malmö Live och Clarion Collection Hotel Temperance om du vill förlänga after worken till en mysig weekend.

4. La Grappa – perfekt för Grappa- och soldyrkare

Det är inte för intet som La Grappa kallas för ”Solsidan på Lilla Torg”. Deras uteservering har nämligen bästa möjliga solläge och är därför en populär plats bland både malmöiter och turister när det vankas häng och after works under årets varmare månader. Som namnet antyder är denna bar i Malmö en perfekt destination för dig som älskar Grappa och som önskar ett lite mer varierat utbud än vanligt att välja bland. Andra omtyckta uteserveringar på Lilla Torg är bland annat Mello Yello, Moosehead och Victors.

5. After work med japanska influenser på Kasai-in-the-sky

Kasai-in-the-skys ljuvliga takterrass på 14:e våningen i STUDIO-huset bjuder in till after work med riktig utlandskänsla. Perfekt för de dagar du drömskt tittat ut mot solen från kontorsfönstret och bara längtat efter att få beställa den där fredagsdrinken. Kasai finns också i Stockholm och även där inkluderar menyerna en mängd spännande cocktails och japanska fusionrätter.

6. Besök ginbaren The Living Room Bar för en avslappnad AW

Sugen på att testa på Malmös bästa gindrinkar? Du kommer med stor sannolikhet hitta dem här. The Living Room Bar i Clarion Hotel Malmö Live erbjuder skönt häng med ginbar och är perfekt när du letar efter en lite lugnare after work i Malmö. Glöm inte att testa drinken Gin on Malmhattan med barens egen tonicsyrup!

7. Fira in sista fredagen i månaden på Bar X & Lounge

Bor du på, eller befinner dig i närheten av, Quality Hotel View i Hyllie är Bar X & Lounge den perfekta platsen att avsluta dagen på. Sista fredagen varje månad är det AW-feeling som lyder på Bar X & Lounge mellan kl 16:00 - 19:00 - då höjs musiken och en runda shuffleboard kallar.

Bar X & Lounge, Quality Hotel ViewHär kan du och ditt sällskap varva ner med goda drycker och mindre rätter i en avslappnad och skön miljö.

8. AW med Malmös bästa sangria på La Terraza

På gatuplan av Clarion Hotel Malmö Live hittar du uteserveringen La Terraza, som är en del av Eatery Social Taqueria. Här serveras mexikansk streetfood och stans bästa sangria. Under sommaren har de dessutom After Beach kl 17:00 - 19:00.

La Terraza, Clarion Hotel Malmö LiveEatery Social Taquerias uteservering La Terraza. Sangria at La Terraza, Clarion Hotel Malmö Live La Terraza bjuder på Malmös bästa sangria.


Taggar

Du kanske också gillar

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.