MenyStäng
Mat & dryck

Brasserie X – härliga restaurangupplevelser för stora och små

Publicerad 29 juni 2018

Tycker du om god mat, mysiga omgivningar och trevliga atmosfärer? Föredrar du att enkelt få bord och att njuta av maten? Då borde du besöka Brasserie X, som finns på flera av våra Quality Hotel™ i Norden. Här kan du slå dig ner när du vill, hur du vill – tillsammans med vänner, familj eller kollegor. Och för att toppa det hela har flera av restaurangerna en barnmeny som gör restaurangbesöket för din familj till en barnlek! Vi har låtit barn själva testa menyn –  och vad de tyckte om maten kan du se i videon nedan!

Brasserie X

Det är aldrig fel med franska rätter med en nordisk touch, speciellt när råvarorna är närodlade och blir serverade i en varm och genuin bistro som Brasserie X.

Restaurangkonceptet** Brasserie X **kombinerar franska traditioner med nordisk matkvalitet, med en matfilosofi som bygger på goda, okomplicerade och smakrika rätter lagade från grunden. Med en säsongsbaserad meny ger kockarna dig en matupplevelse som både smakar gott och gör gott för din kropp. Det är aldrig fel med franska rätter med en nordisk touch, speciellt när råvarorna är närodlade och blir serverade i en varm och genuin bistro som Brasserie X.

Hur barnvänlig är egentligen maten på Brasserie X?

Alla Brasserie X är barnvänliga, flera av restaurangerna har till och med egna barnmenyer. Men, då kommer ju såklart frågan: vad tycker barnen om maten egentligen? För att kunna svara på den frågan har vi självklart låtit några barn testa, och vad de verkligen tycker får du se i videon nedan:

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/YJdYZ22h2n4

Mer än bara en restaurang

Brasserie X är mer än en restaurang, det är ett vardagsrum. En plats att mötas oavsett anledning. Där alla är välkomna och kan känna sig som hemma. Restaurangen är indelade i zoner med olika inredningsstilar som passar olika slags sällskap, stora som små.Här kan du ordna allt från events och födelsedagsmiddagar till att bara stiga in och äta en spontant mitt-i-veckan-middag, i ditt lokala vardagsrum. I Bar X dricker man goda cocktails, lokala ölsorter och kan välja från en stor vinlista.

Ditt lokala vardagsrum – bild från Quality Hotel Expo.

Avslappnande och trevlig miljö

Ta med vänner, familj eller kollegor och njut av maten i en avslappnad och härlig miljö. Vill du få en bra middag tillsammans med jobb på din laptop, ta med din partner på en romantisk middag eller värma upp inför fotbollsmatchen med ditt kompisgäng så finns det alltid plats hos oss! Det ska vara kul att vara gäst på Brasserie X. Det är inte utan orsak som ordet ”FUN” är favoritordet hos Brasserie X. Kom hungrig och lämna mätt och glad.

Kom som du är. Du behöver varken klä upp eller ner dig, hos oss är alla välkomna!

Redo för en härlig restaurangupplevelse? Gå in och boka bord på Brasserie X som ligger närmast dig:

Här hittar du Brasserie X:

Sverige

Linköping: Quality Hotel Ekoxen

Malmö: Quality Hotel View

Stockholm: Quality Hotel Friends, Quality Hotel Globe, Quality Hotel Nacka &Quality Hotel Winn Haninge

Norge

Oslo:  Quality Hotel Expo

Stavanger: Quality Hotel Pond & Quality Airport Hotel Stavanger

Sandnes: Quality Hotel Residence

Tønsberg: Quality Hotel Tønsberg


Läs mer om restauranger mat och dricka här:

Ät med gott samvete och upplev Fun Dining på Kitchen & Table!

Läs flera restaurangguider och mer om mat och dryck här!

Senaste artiklarna