Jul, jul, strålande jul... Snart är allas vår favorithögtid här igen. Vad passar bättre än att inviga den där härliga julkänslan med ett riktigt stämningsfullt julbord? Vi listar 10 julbord i Sverige som du inte vill missa. Läs om några av Sveriges godaste julmiddagar här!

Christmas Dinner

Alla julbord 2023

Läs om alla våra julbord här!
chevronRight

Festlig julatmosfär på Quality Hotel™ Globe

Adress: Stockholm, Arenaslingan 7

Vad har ni för typ av julbord? Vi bjuder in till en härlig julmiddag där ett fint ögonblick med familj, vänner eller kollegor ska vara i fokus. För oss är julen en tid för kärlek, gemenskap, skratt, glädje och inte minst god mat!

Vad ingår? Det blir tre serveringar samt ett gottebord att runda av med. Först serveras löjrom och råraka. Därefter kommer dillkokt potatis och vi dukar upp en förrättsbuffé där ni själva kan plocka vad ni vill. Till varmrätt finns tre olika alternativ att välja bland. Varmrätten serveras vid bordet. Sist, men inte minst: gottebordet! Ett bord med alla möjliga godsaker att botanisera bland.

Pris? Priset är 765 kr/person.

Hur bokar jag? Kontakta oss på mejl: q.globe@strawberry.se eller på telefon: 08 686 63 20, så ordnar vi er perfekta julmiddag!

Läs mer om julbordet här!

christmas-tree-close-upFina ögonblick med släkt, vänner och bekanta hör julen till. Att skapa en plats för det är Quality Hotel™ Globes ambition i jultider.


Clarion Hotel® Malmö Live – Julfadern II

Adress: Malmö, Dag Hammarskjölds Torg 2

Vad står på programmet? Föreställ dig året 1972 på New Yorks gator, doften av avgaser och cigarrer blandas med oregano och vitlök. Efter förra årets succéshow, Julfadern, är vi nu tillbaka med en oförglömlig julshow i spåren av den klassiska filmen Gudfadern. Vi kan garantera ännu mer show, mer galet och mer Italien – i sällskap av fantastisk musikunderhållning. Julfadern II vill ni helt enkelt inte missa.

Det låter spännande! Vilka kvällar gäller det? 30 november och 1, 7, 8, samt 15 december.

Vad kostar det och vad ingår? Det kostar 1562 kr/person, vilket inkluderar fördrink, tv-kocken Sandra Mastios Italieninspirerade julbord och underhållning från bland annat Cornelius Löfmark, Nadia Hamouchi och Elton Bolton.

Om festen håller på in till småtimmarna och du vill ha nära till sängs så erbjuds hotellpriser till ett rabatterat pris för gäster till Julfadern II.

Läs mer om Julfadern och hur du bokar här!

exterior-drone-shot-clarion-hotel-malmo-live_originalMalmö eller New Yorks skyline?


Clarion Hotel® Sea U – trerätters julsupé

Adress: Helsingborg, Kungsgatan 1

När serverar ni julmiddag? Du är välkommen 7, 8 eller 9 december!

Vad får man? Du får en härlig upplevelse i julens tecken och en garanterat levande stämning! I priset ingår en noga utvald trerätters julsupé och tillhörande dryck. Mellan rätterna kan du njuta av tonerna till en av Sveriges mest folkkära artister, Shirley Clamp, som bjuder på en elegant julshow. Under kvällen hyllas bland annat Mamma Mia, The Lion King och Grease tillsammans med de mest ikoniska musikal- och filmlåtarna genom tiderna. Det blir en komplett julkänsla med en hint av glitter och glamour.

Vad kostar kalaset? Vill du vakna upp utvilad, och njuta av en himmelsk frukost morgonen därpå, så erbjuds hotellpriser till ett rabatterat pris för gäster till julshowen.

Läs mer om erbjudandet och boka här!

Helsingborg during Christmas timesNjut av en värmande kväll med musik och julsupé medan de kalla havsvindarna viner utanför.


Fartfylld julfest på Aronsborg

Adress: Bålsta, Helgövägen 7

Vad blir det för julfest hos er? Vi tar storstadsshowen till Bålsta och förgyller kvällen med julinspirerad meny serverad i fler akter. Kvällen förgylls av en färgsprakande middagsshow av högsta klass med showgruppen Holograms. Slå dig ner vid bordet och låt oss ta hand om dig, så slipper du trängas vid en stökig julbuffé. Det blir en kväll som sent ska glömmas och är ett perfekt tillfälle att släppa loss innan julens stillhet sätter in.

Jag är redo för dans! Men vad ingår? Det ingår en välkomstdrink vid ankomst, och till showen serveras en fyrarätters julmeny med två enheter dryck. Efter middagen ingår entré till nattklubben.

När gäller det och vad betalar jag? Den 8 och 9 december är det som gäller! Passa på att boka redan idag, platserna går åt snabbt. Priset är 1195 kr/person.

Hur bokar jag då? Kika in här för mer information och bokningslänk!

Christmas tableAronsborg serverar både julmeny och underhållning.


Julstämning på Quality Hotel™ Winn i Haninge

Adress: Haninge, Rudsjöterrassen 3

När är det dags för julbord hos er? Varje torsdag till söndag från den 30 november fram till den 17 december. Julbordet går att bokas från kl. 18:00 till sista sittningen kl. 20:00.

Vad erbjuds? Här möts du av ett dukat bord och en julmiddag du sent kommer glömma i Haninges lokala vardagsrum. Välj och vraka från den hemlagade, fantastiska förrättsbuffén med fokus på skaldjur och chark, följt av en varmrätt där du kan välja mellan kött, fisk eller vegetariskt. Och du missar väl inte att avsluta kvällen vid vårt gottisbord? Här utlovas julens sötaste godsaker.

Vad behöver jag betala? 795 kr/person. Psst! Önskar du bara äta av vår härliga förrätts- och efterrättsbuffé, utan varmrätt, är det 595 kr/person.

Hur bokas det? Skicka en förfrågan till oss på info.haninge@brasseriex.com

christmas-quality-hotel-glöggEtt glas glögg tillsammans med nära och kära ska väl få fart på julstämningen?


Ring in julen på Quality Hotel™ Match i Jönköping

Adress: Jönköping, Brånebacken 4

Vad erbjuder ni för typ av julbord? Från och med sista helgen i november fram till jul bjuder vi in till julinspirerade middagar som serveras till bords på restaurang NÒR. Du kan förvänta dig en fest i doft och smak, men framförallt glädje och gemenskap. Hos oss är julen så som den bör vara – stressfri, god och med tid för vänner och kollegor.

Intressant! Vad ingår i er julmeny? Middagen inleds med glögg och klassiska tillbehör innan det är dags för förrätt och varmrätt i julens alla goda smaker, följt av en dessert. För ett extra sött avslut på kvällen ingår NÒRs godispåse, full av julklassiker!

Vad kostar det? Priset för kalaset är 725 kr/person.

Hur gör jag för att boka och var kan jag läsa mer? För bokning och mer information om vår julmeny, kontakta jonkoping@restaurant-nor.com.

Christmas decorations_16_9På Quality Hotel™ Match hamnar du i helt rätt stämning inför julen.


Hotel C Stockholm – julbord på bästa läge

Stockholm, Vasaplan 4

Berätta om ert julbord! På vår julbordsbuffé samsas självklara och omtyckta klassiker med spännande nyheter. Det finns något för alla smaker, oavsett om man längtar efter köttbullarna och prinskorven, eller har sina favoriter på det kalla bordet. Innan ni slår er ner så minglar ni runt på vår lilla julmarknad där det bjuds på glögg, mandlar och russin. Ett perfekt sätt att komma i julstämning!

När dukar ni upp för julbord? Julbordet serveras varje tisdag till fredag mellan 21 november och 22 december, kl. 17.00 – 19.00 eller kl. 19.30 – 21.30.

Vad ligger priset på? Priset är 695 kr/person. Pris för dryckespaket tillkommer.

Hur går bokningen till? Mejla oss på meetings@hotelcstockholm.se eller ring oss på nummer 08 505 632 00 så hjälper vi er!

Läs mer om vårt julbord här!

Hotel C Stockholm Ice bar_16_9När ni ändå besöker Hotel C för julbord, missa inte att besöka coola Icebar! Här är det mesta gjort av is, även drinkglasen. Mer vinterstämning går knappt att få.


Clarion Hotel® Post – julshow med glitter och magi

Göteborg, Drottningtorget 10

Vad för slags show blir det hos er? I år rullar vi ut gyllene mattan. Ett klassiskt julbord med en twist av discoklassiker, retro soul, traditionell partymusik och fartfyllda schlagerhits! Sjung med i favoritlåtarna och dansa bort vinterkylan. Med en stor portion glitter och magi bjuds publiken på överraskningar, musik och underhållning dedikerad musikhistoriens största hits. Kvällen avslutas med en riktig partyfinal där det kommer vara omöjligt att sitta still!

Wow! Vad ingår i detta? Utöver den magiska showen blir det ett inledande glöggmingel som övergår till ett magnifikt julbord, samt ett maffigt dessertbord.

När bär det av? Julshowen äger rum mellan 25 november - 16 december.

Kontakta hotellet via e-post på conference.post@strawberry.se för mer information, bokning och priser!

Exterior, Christmas at Clarion Hotel Post_16_9Clarion Hotel Post i sin julskrud. Att tända julbelysningen på fasaden har blivit en jultradition i Göteborg.


Julen på Clarion Hotel® Grand Östersund

Östersund, Prästgatan 16

Vad erbjuder ni? Vi kommer att ha fokus på julens smaker under en hel månad, då vi erbjuder både julfrukost och julmiddag. På julmiddagen kombinerar vi lokala, fina råvaror med julperiodens mer traditionella smaker. Det blir alltså en speciell trerätters julmeny i hotellets restaurang.

Vilka datum är det? 20 november - 21 december.

Kostnad? Julfrukosten kostar 275 kr/person och trerättersmiddagen ligger på 745 kr/person.

Hur bokar man? Både julfrukost och jumiddag kan du boka här. Större sällskap eller företag? Hör av dig till bokning.ostersund@strawberry.se.

Läs mer om julen på Clarion Hotel® Grand Östersund här!

Julbord på Clarion Hotel Sign i StockholmVälj mellan julfrukost eller julmiddag på Clarion Hotel® Grand Östersund. Eller strunta i att välja. Båda måltiderna serveras under en hel månad, så du har gott om tid för båda.


Julbord med show längs Hakefjorden på Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund, Södra Stenungsön

Hur firar ni in julen hos er? I år bjuder vi in till en julshow tillsammans med bandet Juni, som inleder kvällen med pianospel under minglet följt av härliga covers och underhållning under kvällen. När bandet går av scenen fortsätter kvällens festligheter med DJ-framträdande och dans.

Vad ingår i priset? Vid ankomst bjuds det på glögg, sedan äts det julbord. Därefter blir det show och DJ-set.

När kan man komma? Julbord och show äger rum 24 och 25 november samt 1, 2, 7, 8, 9, 15, och 16 december.

Och priset? Julbordet bokas som ett paket med hotellövernattning så det beror helt enkelt på vilken rumstyp ni väljer! För mer information, bokning och priser, kika här!

Julbord på Clarion Hotel Arlanda Airport utanför StockholmJulglögg, julbord och julshow. Kan det bli bättre?


Läs mer

Vill du ha tips på julbord i Norge? Se våra norska julbord här!

Alla julbord 2023

Läs om alla våra julbord här!
chevronRight