PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Mat & dryck

Upplev Fun Dining på Kitchen & Table!

Hotellkedjan Clarion Hotel© erbjuder läckra hotellrum, modern design, trevligt bemötande och utmärkt service. Och kanske det viktigaste av allt – de bjuder på goda och häftiga matupplevelser på restaurangerna Kitchen & Table, som finns på flera av våra hotell i Norden. Läs mer om Kitchen & Table, Fun Dining och varför det är det självklara valet till ditt nästa lunchmöte, middag med vänner och familj eller bara en drink i gott sällskap.

Kitchen and Table Östersund
Marcus tog med sig Manhattans smaker och läckra rätter till Norden för att skapa spännande, uppfriskande och nya smakupplevelser

Kitchen & Table – med smak från Manhattan

Vad får vi om vi blandar smaker från New York med nordiska råvaror, ekologiska ingredienser, en välkänd och omtyckt kock och Fun Dining? Svaret är restaurangerna Kitchen & Table som finns på flera Clarion Hotel runt om i Norden. Har du inte upplevt Kitchen & Table än är du hjärtligt välkommen, oavsett om du är hotellgäst eller inte. Du kommer mötas av en kulturell och kulinarisk upplevelse där smakerna är inspirerade av det mångfaldiga Manhattan i kombination med nordiska matlagningstekniker.

À la carte-restaurangen Kitchen & Table är en mötesplats för lokala och globala influenser. Kitchen & Table tar inspiration från det lokala köket, precis där du befinner dig – oavsett om det är långt ner i södra Sverige eller högt upp i norra Norge. Lokala och ekologiska råvaror med fokus på hög kvalitet är en stor del av restaurangerna. Menyn ändrar sig efter säsong, men de innehåller alltid en blandning av kött, fisk och vegetariska rätter. Självklart tar menyn hänsyn till speciella allergier, alla ska ha möjlighet att besöka oss!

Marcus Samuelsson – namnet bakom restaurangkonceptet

Marcus Samuelsson har lagat mat för bland annat den tidigare presidenten Obama och vår kungafamilj. Nu har det blivit din tur!

Det är den internationellt kända och omtyckta kocken Marcus Samuelsson som står bakom Kitchen & Table. Marcus är baserad i New York och driver flera trendiga restauranger på Manhattan. Han har tidigare lagat mat tillsammans med Michelle Obama i det amerikanska tv-programmet ”Good Morning, America”,  lagat statsmiddag till den tidigare presidenten Obama, vunnit flera priser för sin matlagning och serverat vår kungafamilj på sin restaurang Red Rooster på Manhattan. Marcus tog med sig Manhattans smaker och läckra rätter till Norden för att skapa spännande, uppfriskande och nya smakupplevelser. Det var så restaurangkonceptet Kitchen & Table kom till, med fokus på Fun Dining – alltså inte fine dining. För mat ska inte vara stelt och tråkigt – det ska vara kul! Nu är det din tur att testa Marcus recept, du kan välja bland allt från smårätter och snacks till större rätter och härliga desserter. Fun Dining handlar om goda smaker i avslappnande miljöer!

Trevlig atmosfär och design på Kitchen & Table Östersund.

Urban Garden – njut av god mat med gott samvete

Den centrala delen av menyn kallas för Urban Garden, där spelar grönsakerna huvudrollen och animalisk protein försvinner allt mer, det är Clarion Hotel och Marcus Samuelssons senaste satsning mot ett grönare och mer hållbart menykoncept. Urban Garden består av fyra gröna varmrätter där huvudrätterna baseras på säsongens grönsaker och kombineras med ditt val av protein. Menyn ska göra det lättare för restauranggäster att välja klimatsmart. Dessutom satsar Clarion Hotel på ekologiska odlingar på hotellens tak. Här odlas stora delar av grönsakerna som serveras hos Kitchen & Table.

[Clarion Hotel Post](https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/goteborg/clarion-hotel-post/) i Göteborg var det första hotellet med egen takodling där de odlar baljväxter, grönsaker, örter, frukt och bär. Ambitionen är att många fler hotell ska få sina egna Urban Gardens, och på de hotell där det inte är möjligt ska det satsas mer på samarbeten med lokala bönder. Det betyder att våra barer och restauranger kommer i allt större grad kunna servera mat och dryck som är odlade i närområdet med hållbara tekniker för att spara på miljö, energi och transport. Få en lite grönare matupplevelse i regi av de duktiga kockarna på Kitchen & Table!

Välj bland smårätter och snacks till större rätter och härliga desserter på Kitchen & Table.

Gör middagen till en helkväll med ett besök på Kitchen & Table Bar

I anknytning till restaurangerna hittar du även Kitchen & Table Bar. Njut av en klassisk drink eller ett glas vin tillsammans med vänner eller kollegor. Atmosfären och utsikten gör besöket extra speciellt. Baren har fokus på hållbara ingredienser och fräscha drinkar!


Lockar det att testa någon av våra härliga restauranger? Varför inte gå in och boka ett bord på ditt närmaste Kitchen & Table eller Eatery Social? Befinner du dig i Göteborg rekommenderar vi även dig att besöka Restaurang Norda eller ta en drink på Bon Bon Bar!


Fick du mersmak? Läs fler restaurangguider här!

Taggar

Senaste artiklarna

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.