MenyStäng
Mat & dryck

Exklusiv matlagningskurs med stjärnkocken Marcus Samuelsson – hemma i ditt kök!

Restaurangbesöken blir allt färre, likaså vardagsrecepten som ni växlar mellan där hemma. Fredagstacon känns passé och smaklökarna längtar efter nya spännande upptäckter. Vad passar då bättre än en kreativ matlagningskurs tillsammans med Marcus Samuelsson redan den 2 december? Med sig har även Marcus sin nära vän Jason Diakité. Anmäl dig nu och överraska familjen med en brakmiddag, på en vanlig onsdag. Det är helt gratis, men finns begränsat med platser - så snabba på och anmäl dig!

Marcus Samuelsson in kitchen, sallad

Cookalong-kurs med stjärnkock

Nu har du chansen att delta i en interaktiv matlagningskurs tillsammans med Marcus Samuelsson, den 2 december mellan klockan 17.30-18.30 – helt gratis!

Marcus livesänder från köket på Kitchen & Table Norrmalm i Stockholm och tillsammans lagar ni en trevlig middag bestående av en sallad och en varmrätt. Under sändningen kommer ni få sällskap av Marcus vän och podkompanjon Jason Diakité (aktuella med podcasten This Moment), även känd som Timbuktu. Det är såklart möjligt att ställa frågor till dem under tiden.

Inköpslista och recept får du efter att din anmälan blivit bekräftad. Men vi kan avslöja redan nu att influenser från både Afrika och Amerika kommer vara närvarande och att du själv väljer om du vill laga fisk eller kyckling. Receptet och inköpslistan går såklart att justera beroende på hur många personer du vill laga till, och alla ingredienser hittar du i en vanlig matbutik.

Kursen passar alla, oavsett förkunskaper i köket! Jag ser verkligen fram emot en kväll i köket tillsammans med er, berättar Marcus Samuelsson.

Men det gäller att vara snabb med anmälan, det finns bara plats för 250 deltagare på kursen!

Jag vill laga mat med Marcus! Hur gör jag?

  1. Anmäl dig här, och gör det fort. Först till kvarn gäller för de 250 platserna.
  2. När du anmält dig skickar vi ett mejl med mer information, till exempel inköpslista och länk till live-eventet. (Vi uppdaterar artikeln så fort maxgränsen är nådd.)
  3. Handla alla ingredienser som står på inköpslistan.
  4. Ladda upp inför en onsdagskväll fylld av nya smaker, kockknep och inte minst god mat.

Har du svårt att hålla köket rent när du lagar mat? Du kan vara lugn, du ser Marcus men han ser inte dig. Men självklart kan du ställa frågor till honom under tiden!

Kursen kommer att hållas på svenska, men du kan koppla upp dig från vilken del i världen du vill!

Marcus Samuelsson in the kitchen smiling_16_9

Marcus Samuelsson - en av Sveriges mest internationellt framgångsrika kockar

Marcus är främst känd för sin restaurang Red Rooster som ligger i hjärtat av Harlem, vinnare av James Beard Awards och Top Chef Masters, sina många härliga kokböcker och att ha serverat dåvarande president Barack Obama i Vita huset. Men han är även hjärnan bakom framgångssagorna Kitchen & Table, Norda och Eatery Social. Alla dessa restauranger och koncept har tagits fram med hjälp av Marcus Samuelssons kunskap om mat och dryck.

Passa på att få tips och hjälp av en stjärnkock i köket!

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.