PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Mat & dryck

Stockholms bästa hotellbarer

I Stockholm kryllar det av härliga hotellbarer som är perfekta ställen att mötas upp och tillbringa hela kvällar på. Vi har listat några av de allra bästa i Stockholm!

Tak, At Six

1. ICEBAR - Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Stockholm city

Kanske har du redan besökt världsberömda ICEBARHotel C Stockholm? Om inte så är det hög tid att spana in denna coola bar. ICEBAR är världens första permanenta isbar och har en temperatur på -7°C. För att du ska slippa frysa får du låna en värmande cape och handskar. Inredningen och glasen är gjord av klar is från Torne Älv. Garanterat värt ett besök! För inträde till ICEBAR tillkommer en avgift.

Hotel C Stockholm Ice bar_16_9Lockar det med en drink i denna unika miljö?

2. Tap Room - Clarion Hotel® Amaranten

Kungsholmsgatan 31, Kungsholmen

Baren Tap Room är ett måste för dig som vill prova nyskapande drinkupplevelser. Här serveras nämligen cocktails på fat! Konceptet har varit lyckat ända sedan starten och gjort Clarion Hotel® Amaranten och Tap Room till en pulserande mötesplats på Kungsholmen. Baren och dess inredning har tagit inspiration av New Yorks barscen på 1960-talet.

Tap room Bar Clarion Hotel AmarantenCocktails på fat är Tap Rooms specialitet.

3. Eatery Social Bar - Clarion Hotel® Stockholm

Ringvägen 98, Södermalm

Eatery Social Bar är Clarion Hotel® Stockholms och hela Södermalms naturliga mötesplats! Här har dryckerna både lokal och sydamerikansk prägel, liksom restaurangen, Eatery Social, som ligger helt intill. När vädret tillåter inger uteserveringen en skön storstadskänsla.

Eatery Social Clarion Stockholm CocktailsUrvalet av cocktails är brett på Eatery Social.

4. Blanche & Hierta, Cocktails At Six, TAK och Stockholm Under Stjärnorna - At Six & HOBO

Brunkebergstorg 2-6, Stockholm city

Designhotellet At Six erbjuder flera möjligheter till att svalka strupen. På entréplan ligger Blanche & Hierta, en livlig men ändå avslappnad vin- & delibar. En trappa upp från hotellets lobby finns Cocktails At Six. Här blandas signaturdrinkar kvällen lång i en elegant miljö. Musikuppträdanden höjer stämningen och gör detta till en perfekt plats för lite mingel.

50 meter upp, ovanpå boutiquehotellet HOBO, hittar du TAK och Stockholm Under Stjärnorna (SUS), den sistnämnda håller öppet på sommarhalvåret. Både TAK och SUS (som ligger bredvid varandra) bjuder på storslagna takterrasser med utsikt över hela staden. Ett måste om du ska ut med gänget och ta en drink eller två en sommarkväll!

at six stockholm under stjärnornaSommarkväll på Stockholm Under Stjärnorna.

5. Hotellbaren och Rooftop Garden Bar - Clarion Hotel® Sign

Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm city

Bara några stenkast från centralstationen, intill vackra Norra Bantorget, ligger Clarion Hotel® Sign. Med sitt optimala läge är det ett perfekt ställe att starta kvällen på, kanske med ett glas bubbel eller en öl. Baren på entréplan bjuder på sköna vibes och kommer du dessutom hit en fredag eller lördag kväll kan du digga med till musiken som live-DJ'n spelar.

Är du ute en solig vårdag eller en varm sommardag så hittar du hotellets Rooftop Garden Bar på våning 8, intill Selma City Spa, i en grön och härlig omgivning. Det är inte alla som hittar hit, så chansen är stor att du och ditt sällskap får vara helt i fred här.

Rooftop Garden SignSlå er till ro och njut av något gott att dricka på Rooftop Garden Bar.

6. Lykkes bar - Nordic Light Hotel

Vasaplan 7, Stockholm City

Nordic Light Hotel och Lykkes bar hittar du en plats som gjord för att skämma bort sig själv och sitt umgänge för ett ögonblick. Här finns bland annat ett stort utbud av viner och öl från svenska mikrobryggerier.

nordic light lykke barVad får det lov att vara?

7. Bar X och Rooftop Bar - Quality Hotel™ Globe

Arenaslingan 7, Globen

I Quality Hotel™ Globes rymliga och levande lobby finns Bar X, en plats perfekt för till exempel after works, här får du den där härliga hotellkänslan samtidigt som du kan stråla samman med vänner och kollegor.

Rooftop Bar ligger på plan 11 och har öppet under sommaren. Här finns en stor takterrass där du kan ta något kallt att dricka samtidigt som du blickar ut över Tele2 Arena och södra Stockholm.

globe terrace-view-tele2-quality-hotel-globeTerrassen kan även hyras för privata tillställningar

8. Bar X - Quality Hotel™ Friends

Råsta Strandväg 1, Solna

Precis intill Friends Arena i Solna ligger Quality Hotel™ Friends. Deras lobbybar Bar X passar utmärkt för mingel innan eventet på Friends Arena, eller för att bara slå sig ner i en av deras sköna fåtöljer med något gott att dricka. Här finns bland annat Shuffleboard och bordsfotboll att utmana vännerna eller kollegorna på.

Quality-Hotel-Friends-ShuffleboardShuffleboard = beroendeframkallande.


Sugen på fler hotell i Stockholm? Kika in här för att se alla våra Stockholmshotell!

Taggar

Du kanske också gillar

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.