PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Mat & dryck

Fånga solen på takterrasser och uteserveringar i Stockholm

Solen har med sina första strålar lagt en värmande vårkänsla över Stockholm och vad är bättre än att välkomna våren och sommaren med något förfriskande? Gör det tillsammans med vänner på Stockholms bästa takterrasser och uteserveringar! Vi tipsar dig om huvudstadens utbud – det finns flera härliga alternativ!

mosebacke-view-people-lights.jpg
Magisk utsikt över Stockholm! Foto: Mats Frödin.

Boka hotell i Stockholm till garanterat bästa pris här!

TAK  – panoramavy över stan

Brunkebergstorg 4 (t-bana: T-Centralen eller Kungsträdgården)

Att restaurang TAK som ligger på At SixBrunkebergstorg, granne med Sergels Torg och Hamngatan erbjuder smaksensationer som får smaklökarna att gå ner i spagat och branschkunniga att jubla är ju ingen nyhet. Men det är inte bara maten som är magisk på TAK, även utsikten på takbaren är något utöver det vanliga. Med god stämning och bra musik kombinerat med läskande drycker och oslagbar utsikt är TAK något för ALLA sinnen! Kom hit för en after work med kollegorna eller samla vännerna – snacka ikapp, ät och drick gott och njut av varandras sällskap!

Låt smaklökarna jubla under en middag med oslagbar utsikt!

Blicka ut över Stockholms takåsar ända bort till Gröna lund.

Mosebacketerrassen – maxad charm på Söders åsar

Mosebacke Torg 1 (t-bana: Slussen)

Vill du ha en unik och hisnande utsikt över Stockholm är det här helt rätt ställe för dig. Södra Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm. Här bjuds både på konserter, underhållning, mat och dryck. När solen tittar fram är Mosebacketerrassen ett toppval för stockholmarna där generationer tagit sig för att njuta av fantastisk utsikt, musik, dans, mat och dryck.

Magisk utsikt över Stockholm! Foto: Mats Frödin.

Mosebacketerrassen är superpoppis under somrarna. Foto: Mats Frödin.

Flera välkända artister har genom åren stått på scenen. Foto: Mats Frödin.

Hallwylska palatset bar – Stockholms vackraste innergård

Hamngatan 4 (t-bana: Östermalms torg eller Kungsträdgården)

I maj 2015 slog Hallwylska för första gången upp portarna till Stockholms kanske vackraste innergård. Sen starten har restaurangen utvecklats och blivit en av de mest omtyckta destinationerna i Stockholms kroglandskap. Här kan du njuta av goda middagar och skåla i gott sällskap. Innergården bjuder på riktigt härlig stimmig stämning med bra musik och är en populär plats för såväl after works med jobbet som häng med vännerna.

Urban Deli Takpark – avslappnat häng på takterrass med parkatmosfär

Sveavägen 44 (t-bana: Hötorget eller T-centralen)

Urban Deli på Sveavägen har en stor takterrass med 360-graders vy över centrala Stockholms takåsar. Här får du en känsla av att vara i en lekfull trädgård med grön växtlighet med stora fria utrymmen. Det finns även en ingla­sad paviljong med bar och enklare rätter från Urban Deli saluhall. Du hittar två barer som serverar läskande drycker och för den leksugna finns även spel och aktiviteter att låna. Perfekt häng med kollegor och vänner!

Vårpremiär på Takpark på Urban Deli. Foto: Urban Deli

En solig vårdag på Takpark med 360-graders utsikt. Foto: Urban Deli

Spa Bar på Clarion Sign – poolhäng och bubbel mitt i city

Östra Järnvägsgatan 35 (t-bana: T-centralen)

På våning 8 på  Clarion Hotel Sign ligger oasen, Selma City Spa, som bryter av mot den livliga citykärnan bredvid Centralstationen. Det här är en plats för romantik, möhippor och svensexor, kvalitetstid eller egentid där avslappning och livsnjutning står i fokus, för att inte tala om den unika utsikten över Stockholms takåsar. I anslutning till spat hittar du hotellets Rooftop Bar som serverar läskande drycker under årets varma månader. Missa inte den här härliga kombinationen med avslappnande spa, bad i pool och goda drycker!

Skåla med bubbel vid takpoolen.

Häng i champagnebaren och njut av utsikten!

Pool på Clarion Hotel SignHåll möhippan, svensexan eller födelsedagskalaset här!

Slakthuset – populär klubb med enorm takbar

Slakthusgatan 6 (t-bana: Globen)

Söder om söder ligger det stora slakthusområdet som invigdes 1912 som också just nu befinner sig under en stor utvecklingsfas. I området ligger den populära nattklubben, Slakthuset, som invigde sin 600 kvm stora takbar sommaren 2015 och blev genast en populär succé! Med sitt läge vid Globen och utsikt över Södermalm är vi inte förvånade. Här anordnas ofta events och fester med det bästa inom den elektroniska musikscenen.


Fler tips för sommaren och våren

Blir det en sverigesemester i sommar? – Se våra smultronställen och tips för dig och familjen.

Du behöver inte åka långt söderut för att njuta av härliga hotellpooler. Här hittar du 10 hotell med härliga pooler i Sverige och Norge.


Mer inspiration för dig som vill besöka stockholm:

Sevärdheter och saker att göra i Stockholm

10 av stockholms hetaste restauranger

Taggar

Senaste artiklarna

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.