MenyStäng
Mat & dryck

Vegansk gourmetburgare äntrar menyn på Quality Hotel™

I hopp om att bidra till en positiv och mer hållbar miljö är vi måna om vad som serveras i restaurangerna på våra hotell. Därför är vi nu glada och stolta över att lansera en ny vegansk gourmetburgare på alla våra Quality Hotel™, i samarbete med Orkla FoodSolutions.

Bean burger

“Den smakar inte bara gott, den är också väldigt lätt att arbeta med. Faktiskt så lätt att vi nu gör smash burgers av den och det fungerar riktigt bra”. Orden är André Johanssons, Executive Chef på Quality Hotel™, om favabönan som är huvudingrediens i den nylanserade gourmetburgaren.

Favabönan, som även kallas bondböna eller åkerböna, är ett modernt och gott veganskt alternativ som dessutom finns nära till hands. Bönburgaren, Naturli’ Burger Fava, är helt växtbaserad och utöver favabönor även gjord på ärtor. Den är saftig och ger en känsla av hemlagat samt har en god struktur och tuggkänsla.

Quality Hotel Friends Restaurant Brasserie X_16_9Restaurang Brasserie X på Quality Hotel™ Friends, en av de platser som kommer att servera Naturli’ Burger Fava.

“Ambitionen är att våra växtbaserade produkter ska vara så goda att de tilltalar alla. För att lyckas göra ett skifte mot en grönare framtid behöver alla vilja välja att äta grönt fler dagar i veckan och då behövs det något smakmässigt utöver det vanliga som sänker tröskeln för att testa växtbaserat”, säger Ellinor Persson, marknadschef på Orkla FoodSolutions, företaget som har varit med i processen att ta fram receptet.

Detta rimmar väl med vårt WeCare-arbete och det som vi kallar för Matrevolutionen och därför är vi glada att kunna presentera detta samarbete med OrklaFoodSolutions och tillsammans göra skillnad.

Sugen? Kom in till närmsta Quality Hotel™ och beställ den redan idag!

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.