MenyStäng
Möten & event

Utbytesprogram för innovativa företag

Publicerad 20 mars 2019

Vill du utvecklas? Vill du öka dina kunskaper, samla på dig mer erfarenhet och komma på nya idéer? Nu har du chansen att göra det. Delta i utbytesprogrammet Boomerang, skapat av eBerry - Nordic Choice Hotels digitala utvecklingsbolag. Läs mer om utbytet och eBerry här!

Dator och telefon på skrivbord

Missa inte chansen att utvecklas genom att delta i utbytesprogrammet Boomerang!

Nordic Choice Hotels digitala utvecklingsbolag eBerry startar nu ett utbytesprogram för företag som vill satsa på sina anställda. Det går kort och gott ut på att företag, under en period, byter anställda med varandra!

Varför?

Nordic Choice Hotels är nyfikna på framtiden och har alltid haft fokus på innovation för hotellgästen, och personlig utveckling för de anställda. Med detta som bakgrund tog medarbetare i eBerry initiativet själva och startade utbytesprogrammet Boomerang.

Personlig utveckling för de anställda är det mest väsentliga för att ett företag ska växa. Det spelar ingen roll hur digitala ni är, hur grymma produkter ni säljer. Utan kreativ och duktig personal som utvecklas kommer man ingenstans. Och i samarbete med andra innovativa företag kommer Boomerang skapa en mer dynamisk och kreativ arbetsplats.

Vi hoppas på en spännande mix av företag, berättar Lisa Farrar, Chief Digital Officer eBerry

lisa-farrar-best-leader-europe-digital.jpgLisa Farrar har, efter flera år i London med chefspositioner på eBookers och Groupon, flyttat till Stockholm för Nordic Choice Hotels digitala storsatsning eBerry.

Vi hoppas och tror att vi ska hitta en spännande mix av företag och gärna från andra branscher än vår egen. Vi har egentligen bara två krav och det är att de precis som oss själva strävar efter att ligga i framkant i att vara en bra arbetsgivare och att de ska ha en oerhört hög ambitionsnivå när det gäller utveckling och innovation, säger eBerrys chef Lisa Farrar.

Tanken är att vem som helst i företaget ska kunna delta Boomerang och att ett första utbyte sker under hösten 2019.

Jag hoppas att vi får se många inom eBerry som anmäler intresse för detta. Det är en otrolig möjlighet och jag hoppas själv på att bli en av de som de närmaste åren får möjlighet att byta uppdrag med någon annan i världen för en stund, säger eBerrys Chief Digital Officer Lisa Farrar.


Är utbytesprogrammet Boomerang intressant för ditt företag? Vänligen kontakta Lisa Farrar eller Peter Olofsson för mer information:

Lisa Farrar, Chief Digital Officer Nordic Choice Hotels/eBerry, +46 73 433 35 09

Peter Olofsson, Director of Commercial Distribution, +46 70 690 57 10

eBerry logga

Fakta om eBerry

  • Ägare: Nordic Choice Hotels
  • Antal anställda: 180 personer
  • Chef: Lisa Farrar
  • Kontor i Stockholm och Oslo
  • Ansvarsområden:
    • Technical development & innovation, Loyalty & CRM, Digital sales and ecommerce, Customer Interaction Centre, Marketing and Sales, 3rd party distribution and International leisure.

Läs mer om eBerry här!

Senaste artiklarna