MenyStäng
Möten & event

Unmute Your Business - välj mellan Bra, Bättre eller Bäst

Det är nu det händer. Du har suttit framför en skärm i köket, i vardagsrummet, i sovrummet i månader och år, en evighet. Nu ska du ut i världen igen, vara live, möta kollegor irl, du ska på konferens! Och vi har gjort det enkelt för dig, du väljer mellan tre olika paket - vi löser resten.

Människor på konferens i sviten på Clarion Hotel Stockholm
Alla var med i diskussionen utom Knut, han satt hemma framför datorn på mute.

Men vad händer, plötsligt dyker den välbekanta lilla rösten fram, den som viskar bakom all den glädje du känner: Stopp. Vänta lite... Det fungerar ju bra här i köket, vardagsrummet och sovrummet. Vi kanske skulle ta konferensen digitalt likaväl? NEJ, varningslamporna blinkar för fullt! Det är på tiden att vi sätter vår business på UNMUTE.

Att unmuteas görs såklart bäst med andra. För att göra övergången smidig för dig har vi har vi skapat tre olika paket som du kan välja mellan. Du väljer, vi löser resten. Samla dina kollegor så ses vi snart på ett hotell nära dig. Och glöm inte bort att unmutea Knut, alla ska med!

Bra, Bättre eller Bäst?

Nu levererar vi höstens enklaste konferenskoncept. I alla fall för dig som ska boka och organisera konferensen. Vi ger dig tre olika paket att välja mellan, med tre olika exempelpriser, beroende på vad ni är ute efter.

Såhär gör du för att boka:

Bra - enkelt, billigt och bra

Bokar du detta paket väntar ett mindre frukostpaket när ni anländer på morgonen, i form av fralla med pålägg, croissant och kaffe/te. Spendera sedan dagen med att göra underverk i konferenslokalen och på eftermiddagen när energinivån börja sjunka dukar vi upp fruktsallad och fika.

Bättre - lite dyrare, mycket bättre

Med detta paket blir frukosten och eftermiddagsfikan större och bättre, energishots, fräscha juicer och smoothies som håller dig alert hela dagen. Dessutom ingår en god lunch och ett gäng teamaktiviteter som är enkla att genomföra! Ni behöver inte planera något. Eller jo, vad ni ska göra för underverk i konferensrummet mellan alla måltider...

Bäst - behöver vi säga något mer?

Lyxig frukost, en magisk lunch, större eftermiddagsfika och det bästa av allt - bubbel och snacks när dagen börjar lida mot sitt slut. Finns inget bättre sätt att avsluta en heldag med sina kollegor. Självklart ingår teamaktiviteter även här, så varför inte göra dem med ett glas bubbel i handen?

Pandalus Conference room_16_9

Självklart kan ni skräddarsy konferensen enligt egna önskemål. Vill ni bo över? Vill ni stanna på middag? Kanske njuta några timmar på hotellets spa? Här finns det inga begränsningar. Prata med hotellet du vill göra din bokning hos så hjälper de dig.

Såhär gör du för att boka:

Taggar

Senaste artiklarna