PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Möten & event

Nordens största konferenscenter

Efter en lång tid med hemmakontor och onlinemöten är det äntligen snart dags att ta upp tråden där den pausades. Och då är det hög tid för en ordentlig konferens på ett ställe där det finns plats för alla som du inte har sett på länge! Den nyöppnade kongresshallen, Hangaren, vid Köpenhamns flygplats står nu redo för att ta emot dig och dina gäster - självklart med försiktighetsåtgärder för en trygg och säker samling.

Clarion Hotel & Comfort Hotel Copenhagen Airport

Är du beredd att återuppta konferenserna igen när reserestriktionerna hävs? Det är i alla fall vi - och nu öppnar vi Nordens största konferenscenter, med norra Europas största kongresshall, Hangaren, bara 50 meter från Köpenhamns flygplats, Kastrup. Inkvartera konferensdeltagarna på nyöppnade Comfort Hotel® Copenhagen Airport eller Clarion Hotel® Copenhagen Airport, som tillsammans har nästan 1000 hotellrum med gångavstånd till konferenscentret. Vi vidtar givetvis försiktighetsåtgärder för att hindra smittspridning och hålla dig och dina gäster trygga genom hela vistelsen.

comfort-copenhagen-airport_16_9 Comfort Hotel Copenhagen Airports fasad.

Nordens största konferenscenter

Det nya konferenscentret, som alltså ligger i anslutning till Comfort Hotel Copenhagen Airport och Clarion Hotel Copenhagen Airport vid Kastrup, utmanar stora konferensanläggninar över hela världen. Nyligen öppnat, mars 2021, är Hangaren numera Nordeuropas största flygplatskonferenscenter, med plats för hela 2150 gäster - eller fem Cessna-propellerplan, om du så vill - i en och samma kongresshall!

Comfort Clarion Hotel Copenhagen Airport Hangar conference centre meeting room_16_9 Konferenshallen, Hangaren, har god plats till både gäster och fordon/farkoster. Perfekt för stora kongresser och mässor.

Comfort Clarion Hotel Copenhagen Airport Hangar conference centre_16_9 Mingelområdet i konferenscentret har gott med sittplatser och samlingsområden, så att du kan bekanta dig med andra konferensdeltagare eller bara ta en behövlig paus.

Efter så lång tid utan sociala tillställningar är det på tiden med ett riktigt event. Hangaren är stället där du kan samla hela din organisation och ha ett ordentligt motivationstal inför återstarten av den vanliga arbetsvardagen. Planerar du mindre tillställninger erbjuder anläggningen också flera moderna mötesrum och konferenssalar, med plats till allt från 500 personer till 10 personer, så att du alltid kan anpassa ditt event.

Nyöppnat Comfort Hotel®

Comfort Hotel Copenhagen Airport Standard Room_16_9 Standardrummen på Comfort Hotel Copenhagen Airport är inredda i skandinavisk stil.

Att hitta sängplats till konferensdeltagarna som reser långväga är inga problem. Nyöppnade Comfort Hotel Copenhagen Airport samt Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger som nämnt i anslutning till konferensanläggningen och har tillsammans nästan 1000 hotellrum. Trots sin status som budgethotell, särskiljer sig Comfort Hotel Copenhagen Airport från andra Comfort Hotel. Här kan man jobba mellan sina möten vid stora, gemensamma arbetsbord, mingla med likasinnade i Barception över en kopp kaffe eller placera tankarna någon helt annanstans över en runda pingis i lobbyn. Efter en lång dag kan du se fram emot en sväng till baren på 10:e våningen, med utsikt över landningsbanan, så att du kan slappna av och se på flygen som lyfter och landar.

Comfort Hotel Copenhagen Airport Barception_16_9 Barception och lobbyn på Comfort Hotel Copenhagen Airport erbjuder en plats för att slappna av, socialisera och jobba.

Granne med Köpenhamns flygplats

Är du sliten efter en lång resa och bara vill komma till hotellet utan att behöva skynda för att hinna med tåg eller buss? Då har du flax, för här går det faktiskt inte att komma närmare flygplatsen. Med läge precis vid Köpenhamns flygplats kan dina konferensdeltagare gå under tak från terminalerna till både Comfort Hotel Copenhagen Airport, Clarion Hotel Copenhagen Airport och konferenscentret. Lokala gäster finner enkelt vägen hit på bara 15 minuter från Köpenhamns centralstation. Detta ger också goda möjligheter för konferensgäster att utforska fantastiska Köpenhamn, ta en tur till världskända Tivoli eller uppleva äkta danska bakverk längs hamnen.

copenhagen-nyhavn-dusk-light.jpg Nyhavn i solnedgången är en vidunderlig syn och att avnjuta en middag här är en upplevelse man inte får missa!

Taggar

Senaste artiklarna

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.