MenyStäng
Nära hjärtat

8 powerkvinnor vi beundrar

Publicerad 8 mars 2017

Världen myllrar av drivna, fantastiska kvinnor. Och just idag vill vi lyfta fram 8 grymma kvinnor inom Nordic Choice Hotels. Kandidaterna räknas upp utan inbördes ordning. Hatten av för er och alla andra powerkvinnor där ute!

Senast uppdaterad: 08-03-2018

1. Moe Moe ”Momo” Aye Aung – Housekeeping på Quality Hotel Panorama, Trondheim

Från fattiga och farliga förhållanden på andra sidan jordklotet till ett tryggt liv med gemenskap i Norge. Momo inspirerar oss alla med sin värme och kämpaglöd. Därför blev hon också utsedd till Employee of the year 2017 på Nordic Choice Hotels Vinterkonferens i januari 2017.

2. Katalin Paldeak– Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels

Katalin Paldeak – powerkvinnan som sägs stiga upp innan gryningen varje morgon och som styr Nordic Choice Hotels hotellkedjor med grace, kraft och energi.

3. Tina Hedman – Hotelldirektör, Quality Hotel Globe

Tina Hedman utsågs till General Manager of the Year på Nordic Choice Hotels Vinterkonferens 2017. Tina utstrålar power och driver sitt hotell till enastående resultat. Framgångsformeln är enligt henne själv att vara modig och våga stå för det man tror på.

4. Frida Ronge – Kulinarisk ledare på TAK och Unn, Stockholm

Frida Ronge är en absolut stjärnkock! Som kulinarisk ledare på TAK och Unn och med hyllade kunskaper i att skapa fantastiska rätter med svenska råvaror och japanska smaker, är hon definitivt en stor anledning till restaurangernas framgång. TAK och Unn har korats till bland annat Årets nya restaurang av livsstilsmagasinet Wallpaper och vunnit White Guide-priset Merrior Award.

5. Susanna Ståhl – Director of Operation Sweden & Denmark, Quality Hotel

Hotellproffset Susanna Ståhl leder de svenska och danska hotellen inom Quality Hotel och är en ödmjuk powerkvinna av rang: ”För mig är det viktigt att vara en förebild som ledare och en bra mamma till min dotter, visa att jag faktiskt kan få livet att gå ihop”, säger Susanna.

6. Doktor Gunhild Stordalen – President, The EAT Foundation

Hur kan man inte bli imponerad av Gunhild Stordalen? Doktor, filantrop, grundare av stiftelsen EAT och som inte slår ner på takten ens när hon drabbas av en mycket svårt sjukdom. Hatten av för dig, Gunhild!

7. Wasan Najeeb – Kock, Quality Hotel Park, Södertälje

”Man kan inte bara sitta och vänta på att livet händer. Man måste, måste, ta varje möjlighet. Livet händer nu”. Wasan Najeeb är asylsökande och bor i Södertälje och hennes svenska favoritord är måste. Egentligen studerade hon Business Management hemma i Irak men när hon fann en kockutbildning på Arbetsförmedlingens hemsida tänkte hon: ”Varför inte testa nåt nytt?”

8. Lisa Farrar – Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels

Lisa Farrar fortsätter sitt framgångståg. Efter flera år i London och chefspositioner på eBookers och Groupon rattar hon nu Nordic Choice Hotels digitala storsatsning eBerry. Under Lisas ledarskap slår företaget rekord på rekord!

**Personerna i listan är bara ett litet axplock av alla inspirerande kvinnor som gör intryck på alla oss som jobbar inom Nordic Choice Hotels, varje dag. **


Vill du se alla våra inlägg? Klicka här för att komma tillbaka till startsidan! 

Senaste artiklarna