Är du trött på att stressa iväg tidigt till flygplatsen, eller att inte hinna med sista tåget hem då du är sen? Checka in på ett närliggande hotell och unna dig själv att sova lite längre, väl medveten om att morgondagen kommer att bli bättre.

Consept image Comfort Hotel Here For Tomorrow

Många måste stiga upp tidigt på morgonen och stressa iväg när de ska ut och resa eller iväg till jobbet. Men när Comfort Hotel® öppnar dörrarna till sina båda nya hotell Comfort Hotel® Arlanda Airport och Comfort Hotel® Copenhagen Airport, under 2020 behöver det inte längre vara så. När dörrarna öppnas, lanseras nämligen också konceptet Here For Tomorrow, som kommer att göra morgondagen lite bättre.

Comfort Hotel Start your vacation one day early

Gör nästa dag till din bästa

Som gäst undrar du kanske vad detta innebär för dig när du checkar in på ett av de två hotellen. Enkelt uttryckt kommer Comfort Hotel® att göra morgondagen till den bästa. Kanske har du ett tidigt flyg dagen efter, eller kanske anländer du hem sent med flyg. Eller kanske du ska iväg på en konferens eller en tjänsteresa. Vad du än ska göra, kommer Comfort Hotel® att hjälpa dig göra din morgondag lite lättare.

"We are here for you, here for the planet, here for tomorrow"

Det löfte Comfort Hotel® ger dig är att du får en skön säng att sova i, en härlig frukost och kort avstånd till flygplatsen eller något annat väsentligt. Allt detta görs så hållbart som möjligt. Om du bor här kan du vara säker på att Comfort Hotel® redan har planerat inför morgondagen. Som de själva säger: We are here for you, here for the planet, here for tomorrow.

Easy

Here For Tomorrow sammanfattas lätt i ett ord; easy. Easy för din plånbok, easy tillgång till flygplats och andra transportmedel, easy för jorden, och easy att njuta av. Med de nya hotellen kommer även bra valmöjligheter, till ett bra pris, bekväma och hållbara lösningar, och korta avstånd. Detta ska göra det mer easy för dig som gäst att ta dig an morgondagen.

Comfort Hotel Here for Tomorrow consept


Läs mer om Comfort Hotel