Gå till innehåll
Nära hjärtat

Tusen tack till våra gäster – 1 miljon till UNICEF på 1 månad!

WOW! Vi är så tacksamma. Under september slog vi alla rekord, hela 1 miljon NOK samlades in till UNICEF genom projektet Sweet Dreams Stay. Detta tack vare er, våra gäster, som har valt bort rumstädning när ni bott mer än 1 natt hos oss.

Leende barn UNICEF Sweet Dreams WeCare

Ju fler nätter du väljer att hoppa över rumstädningen, desto fler barn kan vi, tillsammans med UNICEF, hjälpa till trygghet från trafficking.

Sweet Dreams Stay

Du har säkert hört om projektet tidigare, Sweet Dreams Stay. Snabbt förklarat handlar det om att hoppa över rumstädningen om du bor hos oss 2 eller fler nätter. För varje natt du hoppar över städning så skänker vi 10kr till UNICEF och deras arbete för barn utsatta för människohandel. Vi vill att barn ska ha rätt till en trygg natts sömn.

Foto: Jean-Yves Gallardo

Världens bästa gäster

Det kanske låter som vi försöker fjäska, men det är sant. Vi har världens bästa gäster! Utan er hade vi aldrig kunnat samla ihop 1 miljon under bara 1 månad. Helt ofattbart, och underbart.

Foto: Jean-Yves Gallardo

I september 2018 var några av våra medarbetare i Kambodja för att besöka barnen på ett center som vi stöttar. De fick med egna ögon se att hjälpen kommer fram. Hur stödet från varenda gäst gör en så stor skillnad i andras liv. Tillsammans har vi byggt upp centret som hjälper barnen bort från gatan. Här erbjuds barnen trygghet, omtanke och skolgång, istället för att bli utsatta för människohandel eller barnarbete.

Tusen tack för att just du vill hjälpa till! Your SWEET DREAMS make children dream sweet.

Foto: Jean-Yves Gallardo


Läs mer om Sweet Dreams här

Tillsammans med er och UNICEF ger vi kvinnor arbete

Läs mer om vårt arbete kring hållbarhet som vi kallar We Care