PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Nära hjärtat

Ensam julgran söker klappar

Varje år, strax innan jul, står vackert pyntade granar på våra hotell. De är redo att ta emot julklappar från vänliga människor. Efter en stund under granen ges julklapparna till barn som behöver lite extra julmagi.

Kid dragging a tree

Vad är Ensam julgran?

Ensam julgran söker klappar är vår allra viktigaste jultradition. Veckorna innan julafton tar våra hotell emot julklappar, som sedan doneras till olika stödorganisationer. Organisationerna ser sedan till att barn i närområdet (de som behöver julens magi allra mest) får ta del av klapparna.

Sedan 2012 har fler än 450 000 gåvor samlats in. Gåvor som har gjort tiotusentals barn väldigt glada.

Såhär gör du för att bidra

Köp eller donera en julklapp (det är viktigt att den är i fint skick) och slå in den. Tänk på att det kan vara något som ett barn vill ha, inte nödvändigtvis något som du tror att barnet behöver. Skriv en lapp med beskrivning om vilken ålder och vilka intressen som du tror att klappen passar bäst för. Till exempel "God jul till dig som är 6-8 år gammal och tycker om att rita, önskar Pia".

Kom sedan in till det hotell som ligger närmast dig och lämna paketet under granen i lobbyn. I år finns julgranen på alla våra hotell. Se alla våra hotell här.

Lonely Christmas Tree Clarion Hotel AmarantenVi rekommenderar att komma in med klapparna mellan 1-16 december, då har hotellen garanterat sin gran uppe.

Taggar

Senaste artiklarna

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.