MenyStäng
Nära hjärtat

Kvinnan bakom Nordic Choice Hotels digitala lösningar

Lisa Farrar är ledare för eBerry, Nordic Choice Hotels egna digitaliseringsföretag. Tack vare sitt banbrytande arbete med digitala satsningar har hon utsetts till en av Europas främsta ledare inom turism- och resebranschen, av HSMAI Region Europe.

Lisa Farrar – Chief Digital Officer för Nordic Choice Hotels digitaliseringsföretag, eBerry.
Lisa Farrar – Chief Digital Officer för Nordic Choice Hotels digitaliseringsföretag, eBerry.

Som Chief Digital Officer för Nordic Choice Hotels digitaliseringsbolag, eBerry, har Lisa Farrar banat väg för nyskapande satsningar på digitala lösningar som inte bara gynnat företaget, utan även hela branschen. Tack vare detta arbete har hon utsetts till en av Europas främsta ledare inom turism- och resebranschen.

Det var under HSMAI Region Europe Awards som Lisa Farrar blev utsedd till en av de 20 mest framåtsträvande ledarna i Europa. Lisa har lång erfarenhet från branschen och har sedan 2016 varit ansvarig för Nordic Choice Hotels digitala omvandling med målet att skapa världens bästa gästresa.

”Ignorera inte digitaliseringens framfart – utnyttja den.”

– Digitalisering och ny teknik ger människor idag ett hav av möjligheter som vi bara kunde drömma om för tio år sedan. Det är oerhört viktigt att vi inte ignorerar det, utan istället utnyttjar dessa möjligheter att göra hotellupplevelsen bättre, smidigare och effektivare för gästerna. Nordic Choice Hotels har uppnått en hel del, och jag är otroligt stolt över det arbete som har gjorts på både hotellen och centralt de senaste åren. Samtidigt lovar vi att detta bara är början, säger Lisa Farrar.

En av 20 europeiska toppledare

HSMAI Region Europe’s motivering för topp 20 ledarna inom industrin:
– Hotell- och turismindustrin behöver kreativa tänkare och innovatörer. HSMAI Region Europe Top 20 lyfter fram och hyllar ledare inom hotellet, turism och turistnäringen, och vad de har åstadkommit. De människor som har nominerats till denna lista har också haft en betydande positiv inverkan på branschen som helhet, även utanför det egna företaget, säger Ingunn Hofseth, vd för HSMAI Region Europe.


Läs mer om Nordic Choice Hotels digitala lösningar och fler kvinnliga ledare inom företaget

Betala, checka in och lås upp ditt hotellrum med mobiltelefonen.

Ni har röstat – Här är Sveriges bästa hotellsajt

Hur ser hotellen på den nya tekniken och digitaliseringens framfart?

65% av alla ledare inom Nordic Choice Hotels är kvinnor – här är 8 av dem.

Här är 8 powerkvinnor som alla jobbar på Nordic Choice Hotels!

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.