MenyStäng
Nära hjärtat

Checka in på Green Rehab hos Comfort Hotel®!

Publicerad 14 oktober 2019

I slutet av september checkade Comfort Hotel® in sig själv och sina gäster på Green Rehab. Hotellkedjan bad gästerna om tips på hur de kan vara snällare mot planeten, och tips fick de - över 1000 stycken! Nu ska kedjan gå igenom tipsen för att se vad mer de kan göra för att göra jorden lite grönare igen.

Door with sign Green Rehab at Comfort Hotel

Förra året fick Comfort Hotel nog av all sin överkonsumtion och checkade in sig på plastrehab för att bli av med all onödig användning av engångsplast. Nu har hotellkedjan tagit det ett steg längre.

Vad är Green Rehab?

På alla 31 Comfort Hotel i Norden möts du av information om Comfort Hotels miljöarbete på dess olika platser. Det rör sig om allt från att hotellen har tagit bort onödig engångsplast (såsom plastsugrör och plastglas), återvinningsmetoder, användning av miljövänliga rengöringsmedel och inte minst den sunda och hållbara frukostbuffén.

Målet är att öka medvetandet om det miljöproblem som världen står inför och hur Comfort Hotel som hotellkedja arbetar för att minska den negativa miljöpåverkan. Att visa respekt för planet och människor är en del av vårt DNA.

Comfort Hotel: Green Rehab check in Är det dags att checka in? Här är en översikt över alla Comfort Hotel® i Norden.

Vad gör Comfort Hotel egentligen för miljön?

Comfort Hotel gör en hel del för att värna om miljön. Här är några exempel på vad hotellkedjan är stolt över att ha åstadkommit samt dess mål i framtiden:

Dela ditt bästa miljötips och vinn gratis hotellnätter

Comfort-hotel-green-rehab-employee-cup Alla gäster får en miljövänlig och ekologisk nedbrytbar kaffekopp. Den kan du sedan ta med dig tillbaka till ett Comfort Hotel för att få gott ekologiskt Fairtrade-kaffe i.

Comfort Hotel söker alltid efter nya smarta sätt för att minska sitt ekologiska fotavtryck och tar gärna emot dina förslag! Dela ditt bästa miljötips och var med i dragningen om en gratis vistelse på ett valfritt Comfort Hotel. Klicka här för att skicka in ditt miljötips.


WeCare

Inom Nordic Choice Hotels har vi en tradition och kultur att göra mer än vad som förväntas av oss – för våra gäster, medarbetare, samhället och miljön. Vi kallar detta arbete för WeCare. Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet och samhällsansvar.

Senaste artiklarna