PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Nära hjärtat

Så får du en hotellutbildning och jobb efteråt

Brinner du för service? Attraheras du av hotell- och restaurangbranschen? Nu kan du ta en rejäl genväg till din nya arbetsplats tack vare vårt nya samarbete med Realgymnasiet.

Tillsammans med Realgymnasiet har vi på Nordic Choice Hotels startat en lärlingsutbildning med målsättning att bli landets främsta hotellutbildning. Letar du efter en utbildning som är modern, relevant och garanterat ge dig jobb när du är färdigstuderad? Då har du hittat rätt.

Startade i Stockholm

Nordic Choice Hotels-programmet startade höstterminen 2018. Där det började med 20 elever på Realgymnasiet i Stockholm där den praktiska delen av utbildningen är förlagd på Quality Hotel™ Globe. Där nyttjas den stora personalstyrkan som sitter på massvis med kunskap och erfarenheter att dela med sig av.

Receptionist Quality Hotel Glad i människor? Då kan receptionen vara en plats för dig.

Nu på fler orter!

Clarion Hotel Post RealgymnasietHär ser ni ett taggat gäng på Clarion Hotel Post i Göteborg som precis ska börja sin utbildning.

Utbildningen finns från och med hösten 2019 även i Lund och Göteborg där de praktiska delarna görs på Quality Hotel View i Malmö och Clarion Hotel Post i Göteborg. Och inte nog med det, under hösten 2020 kommer utbildningen även att finnas i Linköping där eleverna gör de praktiska delarna på Quality Hotel The Box och Quality Hotel Ekoxen.

Garanterar jobb

Slutför du utbildningen med godkända betyg garanteras du sex månaders anställning på ett av våra hotell i Norden. Utbildningen ger också grundläggande högskolebehörighet.

Vill du veta mer om utbildningen som garanterat ger dig jobb efteråt? Läs mer här.


Vill du läsa mer om Nordic Choice Hotels och om våra anställda?

Taggar

Senaste artiklarna

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.