MenyStäng
Nära hjärtat

Du behåller din medlemsnivå hela 2021 - ja det är sant!

Efter ett år av färre resor än någonsin är det helt naturligt att du fortfarande inte fokuserar på att samla bonuspoäng. Du har gjort en bra insats det senaste året och det vill vi inte straffa dig för. Tvärtom! Därför fortsätter vi med frysta medlemsnivåer, hela 2021. Det innebär att du inte heller under detta år riskerar att halka ner i nivå, men du kan fortfarande klättra uppåt i nivå.

Lycklig kvinna som tar det lugnt i en lyxig hotellsäng, och vet att hon inte blir nedgraderad i Nordic Choice Club under hela 2021.
Ta det lugnt, ingen i Nordic Choice Club blir nedgraderad under 2021, oavsett hur lite de har rest det senaste året.

Hur länge kan jag stanna på min nuvarande medlemsnivå, kanske du undrar?

Du får stanna på samma medlemsnivå hela 2021 även om din period går ut i 2021 och du inte har uppnått de nätter eller poäng som egentligen krävs. Så här tar du reda på hur lång tid det innebär i praktiken:

Varför fryser vi medlemsnivåerna?

Redan i mars 2020 frös vi alla medlemsnivåer för att våra medlemmar inte skulle behöva drabbas på grund av samhällsrestriktionerna som coronapandemin medförde. Nu väljer vi att förlänga de frysta medlemsnivåerna även 2021. Så fortsätt att följa reserestriktioner och tvätta händerna så länge det behövs. Du behöver inte oroa dig för att bli nedgraderad!


Du har väl inte missat att vi har lanserat en del nyheter i förmånerna den 1 februari 2021? Läs allt om medlemsförmåner här.

Tips: Det finns många sätt att samla poäng, inte enbart genom att bo hos oss. Till exempel kan du tjäna poäng genom att hyra bil eller växla Coop-poäng till Nordic Choice Club-bonuspoäng. Eller varför inte tjäna poäng varje dag genom att skaffa dig ett Nordic Choice Club Mastercard? Då får du dessutom kvalificerande nätter varje månad som du aktivt använder kortet. Läs mer om hur du kan tjäna bonuspoäng här!

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!