MenyStäng
Nära hjärtat

Lediga jobb - Vi behöver förstärkning och det är här du kommer in!

Nordic Choice Hotels har haft en rekordsommar och vi ser nu ljust på framtiden. Vill du vara med på resan och bli en del av oss? Nu behöver vi förstärkning för att fortsätta kunna leverera service i världsklass till våra gäster och det är här DU kommer in! Vi har flera lediga tjänster och vill göra den här resan tillsammans med dig så om du vill jobba på hotell eller restaurang och dessutom på Nordens bästa hotellkedja ska du ansöka redan idag.

Nordic Choice Hotels rekrytering - glad kvinna som ler

Ansök nu

Se alla lediga tjänster på Nordic Choice Hotels

Pandemin må ha haft en inverkan på hotellbranschen, men nu ser vi äntligen en ljusning i mörkret. Fler och fler vaccineras, restriktioner lättas och vi kan med stolthet berätta att vi haft en riktig rekordsommar. Nu behöver vi förstärkning till flera av våra hotell och restauranger och har fyra löften till dig som blir anställd i höst.

Löfte 1 - Bli en del av succéresan

Följ med på årets häftigaste resa när vi tar oss tillbaka. Vi är på gång nu och det kommer hända många spännande saker i höst. Detta är en chans du inte vill missa! Vi kan lova dig att det kommer att bli kul.

Löfte 2 - Få rabatt på hotell i hela Norden

Som anställd på Nordic Choice Hotels får både du och dina nära och kära rabatt på hotell i hela Norden. Vi vill att du ska få samma upplevelse som våra gäster och därför kan vi erbjuda riktigt bra priser på boende. Med andra ord är det inte bara här du kommer in, du kommer även ut och får utforska Norden!

Löfte 3 - Personlig utveckling

Vill du utvecklas och jobba dig uppåt i karriären? Då är Nordic Choice Hotels den perfekta arbetsplatsen. Vi har flera exempel på anställda som börjat som servitörer och som idag är hotellchefer. Personlig och professionell utveckling är en självklarhet för oss. Nordic Choice Hotels tänker strategiskt när det gäller att skapa, bygga och tillvarata anställdas möjligheter, talanger och önskemål. Vår målsättning är att ha de bästa kompetenserna inom hotellbranschen.

Löfte 4 - Kul på jobbet

Andra företag pratar företagskultur. Vi genomför den. På Nordic Choice Hotels har vi roligt tillsammans och hos oss är varje dag en fest. Och vissa dagar är festligare än andra. Tro oss när vi säger att du kommer skapa minnen du kommer minnas för all framtid. Vi har en företagskultur som gör att du aldrig vill lämna oss.

Ansök nu

Vi är en annorlunda arbetsplats och vi har rum för alla. Här får du vara dig själv. Vi har trygga anställningsvillkor och kan erbjuda dig som anställd väldigt många bra förmåner och friskvård. Med energi, mod och begeistring skapar vi en bättre värld. Välkommen till Sveriges bästa hotellkedja (ja, det stämmer att vi har vunnit 10 år i rad)! Ansök nu och bli en del av resan upp igen!

Ansök nu

Se alla lediga tjänster på Nordic Choice Hotels

Taggar

Du kanske också gillar

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.