Skip to content
Nära hjärtat

Puls for UNICEF – Din träning räddar barn från trafficking

Äntligen är Puls for UNICEF här! Tiden på året då träning och hälsa står i fokus för en god sak. För varje träningspass våra anställda eller gäster genomför, och som varar i minst 30 minuter, donerar vi 15 kronor till UNICEF och deras kamp mot barn utsatta för människohandel. I år aktiverar vi fler än någonsin tidigare!

running-autumn-featured.jpg

Träning kan göra gott på flera olika sätt.

10-årsjubileum med UNICEF

Tidigare år har Puls for UNICEF främst varit ett internt projekt i Nordic Choice Hotels, där medarbetare har uppmanats till träning. För varje träningspass har företaget donerat pengar till UNICEF och vårt arbete mot barn utsatta för människohandel. I år firar samarbetet med UNICEF 10 års jubileum, och det vill vi självklart fira med er! Därför bjuder vi nu in alla våra hotellgäster till att träna minst 30 minuter varje dag när de bor hos oss, så donerar vi 15 kronor, mellan 15 oktober och 11 november.

Puls for UNICEF gäller som tidigare år även för våra medarbetare på Nordic Choice Hotels. 2017 deltog hela 4100 anställda och sammanlagt donerade vi 1 miljon NOK till UNICEF. Självklart har vi som mål att slå den summan i år. Men för att kunna göra det behöver vi din hjälp! Släng på dig träningskläderna, plocka fram vattenflaskan och träna för en god sak!

Behöver du träningsinspiration?

Har du lust att bidra men vet inte riktigt hur? Vi hjälper dig. Du måste inte åka till ett gym – det räcker med 30 minuter på hotellrummet. Läs våra tips på hur du kan träna vart som helst, eller vår guide för dig som vill testa yoga när du är ute och reser. Vill du kombinera ett träningspass med frisk luft är det bara att ta sig ut i naturen på en promenad eller joggingrunda. Glöm inte att följa #pulsforunicef på Instagram för att bli inspirerad av andra gäster och våra medarbetare.


Läs mer

I september slog vi alla rekord – hela 1 miljon kronor samlade vi in till UNICEF

Läs mer om Sweet Dreams –  Vårt arbeta mor människohandel

Vill du läsa mer om hållbarhet inom Nordic Choice Hotels? Läs om vårt WeCare-arbete här