Skip to content
Nära hjärtat

Sprid kärlek på alla hjärtans dag - vinn en lyxig hotellweekend

1. Gör någon lite extra glad på alla hjärtans dag i år. 2. Dokumentera det genom en film eller bild. Och vips så kan det vara du som vinner en härlig hotellvistelse!

Deluxe room Clarion Collection Hotel Grand Bodø Att sprida kärlek och visa tacksamhet för människor runt omkring dig är enklare än du tror. Du behöver inte spendera hundratals kronor på presenter, blommor och choklad. Du kan med enkla metoder förgylla din partners, kompis eller kollegors vardag. Och samtidigt som du gör det kan du vinna en lyxig hotellvistelse...

Tävlingsdags

Det stämmer, nu uppmanar vi dig att sprida kärlek under Alla hjärtans dag! Filma eller ta kort när du gör det och lägg ut på Instagram. Tagga @nordicchoice och hashtagga #lovebynordicchoice så är du med och tävlar om ett presentkort på hela 5000 SEK. Presentkortet kan du använda på hotellövernattning, restaurangbesök, spa och relax på alla våra hotell i hela Norden och Baltikum.

Tävlingsregler

  1. För att delta måste du vara 18 år eller äldre och ha ett öppet konto på Instagram (så vi kan ta del av ditt inlägg).
  2. Tagga bilden/filmen med @nordicchoice och #lovebynordicchoice.
  3. Tagga ditt bidrag senast den 15 februari kl 23.59, för att delta i tävlingen.
  4. Vinnaren kontaktas med ett direkt meddelande på Instagram den 18 februari.

Priset är ett presentkort på 5000 kronor att spendera på ett av våra hotell i Norden och Baltikum. OBS: Vinnaren står för sina övriga resekostnader.

Idétorka?

Det är valfritt hur och till vem du vill sprida kärlek. Det behöver inte ens vara till en person, vår natur är i stort behov av lite kärlek den med. Svårt att komma på hur du vill bidra? Här kommer lite inspiration!

  1. Hemmarullad sushi eller köttfärsås och spagetti? Oavsett vilken favoriträtt din partner har, laga den och överraska med en mysig middag.
  2. Överraska din kollega med att lovebomba med post-it lappar. Post it surprise at work
  3. Ge naturen i ditt grannskap lite kärlek, gå ut och plogga!
  4. Ring på hos grannen och fråga om du kan hjälpa hen med att ta ut soporna.
  5. Ställ klockan 20 minuter tidigare för att överraska din familj med frukost på sängen. Frukost i sängen på HOBOFå lite inspiration från HOBOs underbara frukost.
  6. Put a ring on it…

Men glöm inte, det här är bara förslag, sky’s the limit.

Så kom igen, sprid lite kärlek och delta i en av årets fetaste tävlingar!

Lycka till!


Vill du ha fler tips på aktiviteter till Alla hjärtans dag? Här får du 6 stycken som hjälper dig att fördjupa din relation, perfekta oavsett om det är första dejten eller 10 års jubileumet.

Måla påskägg

So long, påskfjädrar

Vi på Nordic Choice Hotels delar en tradition och kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och självklart miljön. Detta arbete kallar vi för WeCare. Som en del av arbetet har alla våra hotell valt att säga nej till påskfjädrar, läs mer om vår bojkott mot påskfjädrar här.