MenyStäng

Tekniska problem med lösenordsbyte

Just nu går det inte att ändra lösenord till din profil på hemsidan. Medan vi jobbar på att fixa problemet är du varmt välkommen att ringa till Kundservice på nummer 0771 666 700 om du behöver byta just lösenord.

Nära hjärtat

Petter A. Stordalen är Årets förebild

Tack vare en öppen personalpolitik och ett stort samhällsengagemang tilldelas Petter A. Stordalen ett viktigt mångfaldspris. – Vi vet att mångfalden gör oss bättre och tack vare den har vi branschens bästa kultur, säger Nordic Choice Hotels grundare. 

Hurra!

2017 utsågs han till Norges mest innovativa ledare och nu fortsätter framgångssagan för vår egen stora stolthet Petter A. Stordalen.

Petter A. Stordalen

DiversityIndex Award prisar de som utmärkt sig i mångfald och inom socialt ansvar. I år står Petter som vinnare i kategorin **”Årets förbebild”. **

Priset går till en person med stort samhällsengagemang och en öppen personalpolitik som innebär att hans företag ser varje enskild människas värde och möjligheter vilket bland annat lett till att de tagit emot 800 nyanlända som praktikanter”, lyder DiversityIndex Awards jurys motivering.

I en video, som du kan se ovan, berättar Stordalen idag om varför arbetet med mångfald är så viktigt för honom och företaget:
– På två år har Nordic Choice Hotels ökat antalet nationaliteter från 115 till 170. 170 nationaliteter, tänk på det! Det finns bara 195 självständiga stater i hela världen, säger Petter i videon.

– Så oavsett vilket land våra gäster kommer ifrån så är chansen stor, nästan 100 procent, att de kan prata sitt eget språk hos oss. Kanske är det därför som både antalet nöjda gäster och antalet nöjda medarbetare fortsätter öka, säger Stordalen.


Så jobbar Nordic Choice Hotels med mångfald

Är du nyfiken på att veta mer om vårt mångfalsdarbete och kultur? Kika här

Läs allt om Nordic Choice Hotels och Pride här.

Vill du jobba med oss? Se lediga tjänster här

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.