1 mars 2019 öppnar dörrarna till Clarion Hotel The Hub, Norges och Oslos mest innehållsrika hotell. 810 läckra och moderna hotellrum, ett flertal restauranger, barer, lobby och stora konferensmöjligheter är bara en del av vad hotellet kommer till att erbjuda. För att kunna ge våra gäster en magisk hotellupplevelse behöver vi självklart massvis av servicehjältar i vårt team. Därför bjuder vi nu in till en Talangjakt i Oslo den 16 september 2018. Med eller utan erfaring, är du hjärtligt välkommen! 

Varför arrangerar vi en Talangjakt?

Vi tror på att fantastisk service inte alltid behöver handla om ett imponerande CV eller många års av erfarenhet, utan snarare om personlighet och kreativitet i hur de möter våra gäster. Före öppningen av Clarion Hotel The Hub arrangerar vi därför en Talangjakt där människor från när och fjärran, med eller utan erfaring, får möjlighet att komma på en audition hos oss och visa vad de går för.

Vill du bli en av oss? Delta på Talangjakten som kommer ske i Oslos Kongresscenter, den 16 september 2018.

Registrera dig och läs mer här >>

Hur går det till under Talangjakten?

Du får två minuter på dig att hålla en presentation eller audition. Varför är just DU den rätta personen för jobbet? Du behöver inte sjunga eller uppträda, men kort berätta for oss vem du är, vad du har gjort tidigare i livet och visa upp din personlighet. Eller, varför inte visa din talang du har?

Totalt kommer Talangjakten pågå i tre timmar. Ett tips är att komma i god tid! När du kommer, registrerar du dig och får en nummerlapp. Du får ingen exakt tid när din audition kommer äga rum, när det är din tur att besöka juryn kommer ditt nummer ropas ut. För att juryn ska kunna träffa så många kandidater som möjligt, ber vi dig att hålla dig inom tidsramen på två minuter. Juryn består av glada representanter från Clarion Hotel The Hub, Clarion Hotel och Nordic Choice Hotels.

Vem kan komma på audition?

Alla! Oavsett kön, läggning eller bakgrund. Du behöver inga tidigare erfarenheter från branschen.

Hur går jag tillväga för att registrera mig?

Du registrerar vid genom att söka en tjänst här. Du behöver bara registrera dig Du trenger bare å registrere én søknad, selv om du er interessert i flere stillinger. Du vil få flere muligheter til å registrere deg til flere stillinger i løpet av rekrutteringsprosessen. Du vil få tilsendt mer informasjon på e-post etter at du har registrert deg.

Hur kan jag förbereda mig inför audition?

Registrera dig på innan på talentjakt.choice.no för en specifik tjänst eller generellt till Talangjakten. Du behöver bara söka en tjänst, även om du är intresserad av flera. Du kommer sedan få en bekräftelse via e-post.

Till audition bör du ta med dig: 

• Ditt CV utskrivet.
• En bild av dig själv.
• Förbered en två minuter lång presentation om varför just du ska bli en del av stjärnlaget på Clarion Hotel The Hub.

Just nu är hotellet en stor byggarbetsplats. Det enda som står klart är den fantastiskt utsikten.

Vad händer efter min audition?

Du får inte veta omedelbart om du gått vidare i rekryteringsprocessen, men du kommer få information via mejl omkring en till två veckor efter Talangjakten är avslutad.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa kollega!

Relaterade artiklar

Läs mer om Quality Hotel The Hub

Har du lust att söka jobb hos oss? Kolla in alla våra lediga tjänster här.