MenyStäng
Nytt, smart & snyggt

Såhär går det till att sälja GoSportive-presentkort

Vill ni tjäna pengar till föreningen, och samtidigt erbjuda era supportrar en härlig hotellupplevelse? Med Nordic Choice Hotels GoSportive-presentkort får föreningen 25% av inkomsten på varje sålt presentkort. Hurdå undrar du? Jo, nu ska du få höra...

Workout-svit med säng på Comfort Hotel Grand Central i Oslo
Vem vill inte njuta av en härlig hotellupplevelse? Speciellt när man vet att en del av intäkten går till svensk idrott?

Anmäl din klubb här

Inom en vecka får ni svar, er kod och kan börja sprida budskapet!

Att sälja något för att tjäna pengar till laget, klubben eller klassresan är ingen ny företeelse. Men att sälja en lyxig hotellupplevelse till klubbens supportrar, det är helt nytt!

Som lag eller förening gör ni såhär:

Inte övertygad än? Här följer vanliga frågor och detaljerade svar på hur det går till för er i klubben när ni säljer GoSportive-presentkort.

Frågor & svar - att sälja GoSportive-presentkort

Vem kan anmäla sig?

Alla föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet kan ansluta sig och sälja GoSportive-presentkort.

Jag vill tjäna pengar till mitt lag, kan jag anmäla laget?

Nja, ett enskilt lag kan inte gå med. Samarbetet ska tecknas på föreningsnivå, eftersom det är föreningen som får intäkterna, inte det enskilda laget. Det är upp till föreningen att besluta hur intäkterna fördelas.

Vad händer efter att jag har fyllt i formuläret?

Efter att er ansökan har blivit godkänd skickar vi en bekräftelse till er kontaktperson via den e-mailadress som uppgavs vid anmälan. Med bekräftelsen får ni den unika kod som era köpare ska ange i samband med att de köper GoSportive-presentkort. Ni får också marknadsmaterial som ni kan använda på klubbens sociala plattformar, nyhetsbrev eller hemsida för att sprida budskapet. Det är upp till er och klubben om ni vill använda materialet från oss eller om ni vill sprida kampanjen på ert eget vis.

Hur får jag den unika koden?

Koden skickas tillsammans med marknadsmaterial inom en vecka från att vi fått er ansökan och ni har blivit godkända. Det skickas till den kontaktperson som angavs vid anmälan.

Hjälp, jag har inte fått min kod eller mitt marknadsmaterial.

Kontakta oss på gskortet@choice.no så hjälper vi dig. Notera att ansökningsprocessen kan ta upp till en vecka.

Var kan våra supportrar köpa GoSportive-presentkortet?

Supportern köper presentkortet på www.nordicchoicehotels.se/gosportive-presentkort/. Det enda som supportern behöver komma ihåg är att fylla i er klubbs unika kod, (genom att klicka på länken "Har du en kampanjkod?") innan köp. Då får klubben sin del av intäkten på det köpet. Lätt som en plätt.

Vad kostar ett GoSportive-presentkort?

Det går att köpa GoSportive-kort från 100 kronor och upp till maximalt 10 000 kronor. Det finns även fasta värden på presentkort, vilket kan vara smidigt för en köpare. Oavsett hur stort värde köpet inbringar så går 25% alltid till klubben.

Vad kan man använda GoSportive presentkortet till?

Kortet kan användas som betalning eller delbetalning till allt som finns att köpa på våra hotell. Den som har köpt eller fått ett GoSportive-presentkort kan använda det till övernattningar, restaurangbesök, spaentré, skönhetsbehandlingar eller konferens- och möteslokaler på hotellen i ett år från köpdatumet. Det är helt upp till innehavaren att bestämma vad det ska användas till.

Hur vet ni vilken förening som ska få kickback?

Varje deltagande förening får en unik kod att sprida till sina nätverk och supportrar. När ett köp görs ska fältet för kampanjkod fyllas i med er kod. Då öronmärks betalningen med er kod och vi ser det är er klubb som ska få kickbacken. Det är upp till den som köper GoSportive-presentkortet att fylla i koden, så det är viktigt att förmedla det till era supportrar.

Hur får föreningen betalt?

En gång per månad skickar vi ett underlag till er kontaktperson med information om hur hur mycket er förening har tjänat, hur fakturering går till, och en uppmaning att fakturera oss om beloppet är minst 1000 kronor.

Vad händer om vi inte uppnår minimumbeloppet för fakturering?

Belopp under 1000 kronor sparas till nästa månads underlag. Om ni inte når upp till den nivån alls så sker en slutfakturering när kampanjen är slut.

Hur länge kan vi sälja GoSportive presentkort?

I dess nuvarande form pågår kampanjenfram till och med 31 augusti 2020.

Kostar det något att vara med?

Nej, det kostar ingenting och ni förbinder er inte till några säljvillkor, att sälja ett visst antal presentkort eller nå en viss summa. Det finns inget att förlora, men allt att vinna!

Tänk om köparen fyller i fel kod?

Det går inte, systemet känner av stavfel och varnar köparen. Det går inte att komma vidare i köpet med fel kod ifylld. Däremot kan man råka köpa presentkort utan att fylla i någon kod alls, så det är viktigt att era supportrar fyller i er unika kod.

Tänk om köparen glömt att fylla i koden?

Då kan vi tyvärr inte se vilken förening som köparen ville stödja, och kan därför inte betala ut någon kickback.

Vi hoppas att alla era frågar kring GoSportive-presentkort har besvarats här, men om du eller din klubb undrar något mer är ni varmt välkomna att kontakta oss på gskortet@choice.no så ska vi självklart göra allt för att besvara dem.

Supportrar hejar på sitt lag Läktarna står tomma men vi slutar inte heja! Tjäna pengar till klubben med presentkort på hotell.

Anmäl din klubb här

Inom en vecka får ni svar, er kod och kan börja sprida budskapet!

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.