MenyStäng
Nytt, smart & snyggt

Nya och förbättrade medlemsförmåner

Gratis kaffe, billigare spa och digitala restaurangkuponger. Läs allt om våra nya medlemsförmåner.

Coffe and Nordic Choice Hotels app
Gratis kaffe, digitala restaurangkuponger, billigare spainträde - what’s not to like?
Bli medlem i Nordic Choice Club

Nu finns det ännu fler anledningar till att bli medlem i Nordic Choice Club. Vi har nämligen fräschat upp medlemsförmånerna. För att du som medlem ska kunna ta del av förmåner även när du inte bor hos oss och för att du ska vara glad och nöjd! I den här artikeln har vi samlat all information om vad som är nytt, förbättrat och förändrat.

1. 5-15% rabatt på hotellrum

Som alltid får våra medlemmar det bästa priset på våra hotellrum, minst 5% rabatt när du bokar till Club Price. Nytt är att vi erbjuder mer rabatt under vissa perioder och på utvalda hotell. Till exempel får du alltid 15% rabatt på helger om du väljer att förhandsbetala, alltså boka med Club Price Prepaid. Medlemsrabatten baseras på vårt standardpris, Web Price Flex.

Läs mer om förmånen här

2. Gratis kaffe när du vill!

Kan det här vara vår trevligaste medlemsförmån hittills? Ja, i alla fall för oss - för det betyder att vi får träffa dig mycket oftare! Som medlem får du nämligen en gratis kopp kaffe varje dag på våra hotell. Så kila in på ett hotell när du är i närheten så tar vi en rykande kopp färskt kaffe tillsammans - it’s on us. Är du en av dem som inte dricker kaffe? Inga problem, du kan få en kopp te om du föredrar det.

Läs mer om förmånen här

NCC-benefits-grab-a-coffeeMmm, en kopp nybryggt kaffe - helt gratis.

3. Digitala restaurangkuponger - nu i hela Norden!

Som medlem i Nordic Choice Club får du nu en digital restaurangkupong per natt när du bor på Quality Hotel, Clarion Hotel och våra fristående hotell i hela Norden (Sverige, Norge, Danmark och Finland). Enkel att hålla reda på och enkel att använda. Kupongen får du i vår app på ankomstdagen. Om du bor på ett hotell som inte finns i appen får du i stället en fysisk restaurangkupong. Har du inte skaffat appen än så kan du ladda ner den här.

Förutom att vi lanserar helt digitala kuponger så introducerar vi dem även i Norge och Danmark. Från och med nu får du en restaurangkupong i stället för Bonuspoäng på restaurangnotan när du bor på hotell i Norge eller Danmark. Värdet på kupongen är samma som tidigare:

Vad kan du köpa med kupongen?

Att det heter Restaurangkupong borde ge en hint. Du kan använda den för att del- eller helbetala din restaurangnota i hotellets restaurang eller bar. Notera dock att den endast gäller för alkohol i samband med mat. Fullständiga villkor står på kupongen i appen.

4. Spaentré 2 för 1 för GOLD- och PLATINUM-medlemmar

Vi vill erbjuda dig förmåner även när du inte bor hos oss, därför får våra GOLD- och PLATINUM-medlemmar nu rabatt på spaentrén på de hotell som har spa. Gå två personer, men betala bara för en. Du behöver alltså inte bo på hotellet för att du ska kunna utnyttja förmånen, det behöver bara finnas plats på hotellets spa.

Läs mer om förmånen här

relax-pool-stromstad-spa-resortFler och billigare spabesök - det tackar du väl inte nej till?

5. 500 bonuspoäng om du bokar via en extern bokningssajt

Bokar du som medlem ditt hotellrum via externa bokningssajter (till exempel Hotels.com) så får du nu 500 bonuspoäng, men du får inte ta del av några andra medlemsförmåner. Tidigare fick du medlemsförmåner men inga bonuspoäng. Det finns många fler fördelar med att boka direkt hos oss: du får alltid de bästa priserna, de mest flexibla om- och avbokningsvillkoren, en grym gästresa och en enklare kommunikation med hotellet. Genom att samla bonuspoäng klättrar du snabbare i medlemsnivåer och kan snabbare utnyttja medlemskapets fördelar, som bonusnätter och annat kul.

6. Garanterad uppgradering för PLATINUM-medlemmar - om det finns lediga rum när du gör din bokning

Som PLATINUM-medlem är du garanterad uppgradering till nästa rumskategori utan extra kostnad, precis som tidigare. Det som är nytt är att detta endast gäller om vi har lediga rum i en högre rumskategori när din bokning registreras i bokningssystemet.

Läs mer om förmånen här

7. Förmånen gratis skjorttvätt tas bort

Förmånen med gratis skjorttvätt för våra PLATINUM-medlemmar är borttagen på grund av att vi, på vissa hotell, har haft svårt att leverera detta. Dessutom är det få medlemmar som använder förmånen.

Bli medlem i Nordic Choice Club

Taggar

Senaste artiklarna