Nytt, smart & snyggt

Här bygger vi Umeås nya hotell – mitt på Storgatan

Tre hotell är inte nog – vi behöver fler hotellrum i Umeå! Därför kan vi nu dela den glada nyheten att ett nytt Clarion Hotel ska byggas mitt i city på Storgatan 38. 

Nytt Clarion Hotel i Umeå

Skiss: Diös

Öppnar 2021

Det sprillans nya hotellet kommer öppna under 2021. Som en del av Clarion Hotel kommer det nya hotellet erbjuda 289 hotellrum, stor gym– och relaxavdelning, konferensytor på upp till 555 kvm (!!!), restaurang och takbar. Hotellet har som mål att bli Umeås nya attraktiva mötesplats.

– Umeå är en framgångssaga för Nordic Choice Hotels och det är därför självklart för mig att fortsätta satsa i stan! Vi har fullt fokus på att skapa och utveckla spännande upplevelser både för de som tillfälligt kommer hit och för alla som bor i Umeå. Clarion Hotel ska bli Umebornas favoritvardagsrum! berättar Nordic Choice Hotels grundare Petter A. Stordalen.

Det är tillsammans med fastighetsägaren Diös som Nordic Choice Hotels bygger det nya hotellet:

Att utveckla centrala Umeå med ett modernt hotell och en ny attraktiv mötesplats har legat i vår planering en tid. Det är del av vår stadsutvecklingsplan för Umeå där vi bidrar med att fler personer vill röra sig i centrum. Att göra detta tillsammans med en samarbetspartner som Nordic Choice Hotels känns riktigt bra, säger Lars-Göran Dahl, chef affärsutveckling, Diös Fastigheter.

Fakta om nya Clarion Hotel i Umeå:

  • 289 hotellrum
  • 330 kvm gym och relax
  • Konferensytor från 23 kvm till 555 kvm
  • Restaurang
  • Takbar med terrass