PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Nytt, smart & snyggt

Nytt hotell i natursköna Bodø

Petter Stordalen, Nordic Choice Hotels ägare, ser stor potential i nordnorska Bodø. Därför byggs nu ett stort Quality Hotel™ mitt på kajen med Bodøs bästa läge. –  Jag förstår varför jag hela tiden läser om att Bodø är Norges bästa stad att bo i. Varje gång jag är där så blir jag påmind om varför, säger Petter Stordalen i ett pressmeddelande.

stordalen-tangvik-jakhelln-quality-hotel-bodo
*På bilden ovan syns Petter Stordalen till vänster, till höger syns Eivind Tangvik, kedjedirektör på Quality Hotel med Morten Jakhelln.*

Bodøs största hotell

Bodø ligger i Nord-Norge och snart har du ytterligare en anledning att besöka den vackra staden. Inom ett par år kommer ett helt nytt Quality Hotel slå upp portarna och det kommer att bli stadens största hotell.  Med ett fantastiskt läge vid hamnen, bra parkeringsmöjligheter, enorma konferensytor, bar och restaurang, samt storslagen utsikt över fjorden och skärgården kommer hotellet att passa både lokalbor och naturälskande turister.

Hotellkedjan Quality Hotel blir hemmahamn för det nya storbygget. Namnet och öppningsdatum är ännu inte spikat, men det blir ett gigantiskt hotell med 240 rum och konferenskapacitet för över 1 000 personer.

Fakta om hotellet


Naturskön strand nära Bodø.

Spana på havsörnar i den nordnorska skärgården.

Bodø

Nordic Choice Hotels har sedan tidigare ett hotell i BodøClarion Collection Hotel Grand Bodø. Tillskottet kommer att tillhöra Quality Hotel, en hotellkedja inom Nordic Choice Hotels som har över 60 hotell runt om i Norden.


Liknande inlägg

Nytt häftigt hotell i Jönköping!

Taggar

Du kanske också gillar

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.