PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Nytt, smart & snyggt

Nytt häftigt hotell i Jönköping

Nu är det bestämt. Ett nytt, spännande och inte minst högt Quality Hotel™ ska byggas i Jönköping, med stadens absolut bästa läge. Nära till vatten, sandstrand, shopping, restauranger och uteliv. 

Svite-Quality-Hotel-Jonkoping
Ingen dålig utsikt från hotellets sviter

Ett hotell med 229 rum, stora konferensytor, spa, bar och restaurang – kommer garanterat bli Jönköpings nya landmärke. 60 meter högt, sammanlagt 18 våningar och med bara några meter till Vätterns sydligaste udde kommer hotellet ha en otrolig utsikt. Utsikten kommer att tas tillvara genom ett flertal terasser och andra ytor, exempelvis på hotellets sviter. Sviterna kommer finnas allra högst upp i byggnaden och vara utrustade med bland annat ett lyxigt badkar där du kan ligga och spana på båtar som glider förbi på Vättern.

Nya-Quality-Hotel-Jonkjoping-fasadNya Quality Hotel™ Jönköpings fasad

En mötesplats för både besökare i stan som Jönköpingsbo

Jönköping myllrar av liv. Med allt från en av Nordens största mässföretag, Elmia. Till Jönköping University, en starkt växande högskola med över 7 500 studenter.
– En spännande destination kräver spännande hotell. Med nya Quality Hotel är vår målsättning att sätta en ny standard för möteshotell i stan, säger Petter A. Stordalen innan han fortsätter att berätta om planerna som länge har smidits:
– Det här är ett projekt som vi hållt på med länge. Jag är oerhört glad över att vi nu är i hamn och kan börja omvandla området och planera för att skapa ett så bra hotell som möjligt. Det här ska bli ett ställe som det ska vara lika självklart att gå till som besökare i stan som jönköpingsbo.


Fakta om hotellet:

Hotellet är beläget i Tändsticksområdet i Jönköping. Ett område som är känt för sin stora tändsticksproduktion under mitten av 1800-talet fram till 1970. Förutom ett tändsticksmuseum är området nu fyllt av barer, restauranger och häftiga butiker.


Nordic Choice Hotels har sedan tidigare tre hotell i Jönköping. Clarion Collection Hotel® Victoria, Comfort Hotel® Jönköping och det nyaste tillskottet VOX Hotel. Det är bara ett Quality Hotel™ som saknas. Quality Hotel är en hotellkedja inom Nordic Choice Hotels som har över 60 hotell runt om i Norden.

Taggar

Senaste artiklarna

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.