MenyStäng
Nytt, smart & snyggt

Snoka i vår kalender

Är du en person som aldrig vill gå miste om en riktigt bra deal? Eller önskar du att innehållet i din kalender skulle vara något annat än bara möten och avstämningar? I så fall är Nordic Choice Hotels nya kalender något för dig. Leta fram kikaren, förstoringsglaset och glasögonen - för nu ska det snokas.

Snoka i vår kalender - kvinna med kikare

Nu tänker du kanske att din kalender redan är helt fullsmockad. Och det har vi full förståelse för, för de flesta av oss har en kollega som kallar in till ett möte-bara-för-att-ha-ett-möte fem dagar i veckan. För att inte snacka om den obligatoriska familjemiddagen hos din dömande faster som du knappt känner. Eller den där filmkvällen med kompisgänget som du sa ja till för sex månader sen som du nu ångrar bittert. Tyvärr kan vi inte hjälpa dig med just detta, men en sak kan vi göra: fylla din kalender med riktigt roliga och spännande planer!

Nyfiken?

Allt du behöver göra är att prenumerera på kalendern på följande sätt:

Outlook: Tryck på “Lägg till kalender”, välj “Prenumerera via webben”. Kopiera länken som du hittar längre ner och klistra in den i URL-fältet.

iCal: Tryck på “File” och välj “New calender subscription”. Kopiera länken som du hittar längre ner i denna översikten och klistra in den i URL-fältet.

Gmail: Gå till “Andra kalendrar” och tryck “Lägg till” och välj “Från webbplats”. Kopiera länken som du hittar längre ner i denna översikten och klistra in den i URL-fältet.

Kopiera och klistra in följande länk: https://calendar.google.com/calendar/ical/c_cvftsjp7mrhtulf607ueo9kfb0%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

NO Snoka i kalendern

Missa aldrig en bra deal igen

I kalendern kommer du hitta information om utvalda kampanjer och små hints om kommande kampanjer. Det ger dig möjlighet att avgöra om hotellrummet måste bokas nu eller om det kan vänta några dagar, till exempelvis när nästa stora kampanj går av stapeln. Vi kommer också att meddela dig om när sista datumet för en bra deal är, så att du inte missar ett grymt erbjudande bara för att du har 1000 andra saker att tänka på.

Psst! Är du på jakt efter de allra största erbjudanden? Då ska du bli medlem och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Om du inte redan är medlem i Nordic Choice Club kan du enkelt bli det här - helt gratis!

Vinn, vinn, vinn!

Är du en tävlingsmänniska? Eller har du bara lust att vinna coola priser och härliga hotellupplevelser? Ta det lugnt, kalendern kommer såklart att se till att du inte missar några av våra tävlingar och giveaways igen. Vem vet, kanske är det du som vinner en hotellnatt som bara måste användas precis samma dag som den där familjemiddagen... Perfekt!

Inspiration

Det kan vara svårt att få inspiration, speciellt efter ett år med lockdown, hemmakontor och begränsad socialisering. I kalendern kommer det alltid att finnas ny inspiration: kanske tips om hur snabbt du kan bli vinexpert, sommartips till Sverigesemestern eller en friendly reminder om att det alltid väntar en gratis kopp kaffe för alla Nordic Choice Club-medlemmar på våra mer än 200 hotell.

Du kan påverka kalendern

Här och där kommer du att hitta små undersökningar. Dessa är till för att du ska kunna påverka innehållet i kalendern. Vad vill du se mer av? Vad vill du se mindre av? Eller har du andra tips och idéer? Ta chansen och var med och påverka.

Taggar

Senaste artiklarna