MenyStäng
Nytt, smart & snyggt

Så håller du det rent hemma – få bästa tipsen från våra hotell

Du kanske är lite extra noggrann och vill hålla det så rent som möjligt hemma i dessa tider. Få tips från en av våra professionella städare i videon under.

Det allra viktigaste för oss är att du som besöker oss ska få en trygg och ren upplevelse när du bor på något av våra hotell.

I filmen ser du hur vi städar våra hotellrum, och vilka ytor som är extra utsatta för smuts. Det är samma ytor som i ett vanligt hem så här kan du få tips på hur du håller ditt eget hem rent och hygieniskt!

Vilka ytor och prylar behöver extra fokus?

  1. Fjärrkontroller. Rörs av många händer och glöms lätt bort när man städar.
  2. Lysknappar, dörrhandtag och hårtork. Se nummer 1.
  3. Att torka av plana ytor som fönsterbrädor och sidobord behöver du inte göra varje dag hemma - men det ger en gnistrande ren helhetskänsla!

På Nordic Choice Hotels använder vi rengöringsprodukter som är effektiva, men samtidigt snälla mot människor och miljö. Mer eller starkare kemikalier är inte alltid det bästa alternativet!

Nordic Choice Hotels logo

SAFE STAY på våra hotell

Hotellgästernas och personalens välmående är vår första prioritet i alla lägen. I samband med smittrisken för coronaviruset har vi infört nya säkerhetsrutiner för att du som gäst ska ha en trygg hotellupplevelse hos oss. Samtliga hotell inom Nordic Choice Hotels följer rekommendationer och instruktioner från hälsomyndigheterna.

Läs mer om våra säkerhetsrutiner här.

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.