MenyStäng
Äventyr & upplevelser

Glamping på takterrass i Göteborg, 21 våningar upp!

I sommar kan du uppleva det bästa av två världar - samtidigt. Lyxen och bekvämligheterna med att vistas på hotell, tillsammans med frihetskänslan, den friska luften och den vackra stjärnhimlen från campinglivet. Bo 21 våningar upp i ett flådigt tält på Quality Hotel The Weavers takterrass!

Glamping Quality Hotel The Weaver rooftop

Tycker du om frisk luft och vackra stjärnhimlar, men föredrar lyx och bekvämligheter före det simpla campinglivet? Då ska du checka in på Quality Hotel The Weavers moderna city glamping i sommar.

Rooftop chair Glamping at Quality Hotel The Weaver_16_9 Här kan du sitta och dingla med benen en ljummen eftermiddag och njuta av utsikten, ser inte helt fel ut?

Äventyr som passar alla

Övernatta i ett stort och flådigt tält i en varm och hög dubbelsäng. Utanför tältet har du en alldeles egen uteplats med en slående utsikt över Mölndal och Göteborg. Såklart, du sover nämligen på hotellets takterrass som ligger 21 våningar upp. Här kan du spendera en romantisk natt med din kärlek eller ta med hela familjen för att avsluta en lång dag på Liseberg på bästa sätt (hotellet ligger bara 8 minuter med spårvagn från nöjesparken).

Starry sky at rooftop glamping at Quality Hotel The Weaver_16_9 Kan du inte sova är det bara att börja räkna... Tältet heter Stargazer, och ni kan ju gissa varför.

Facade of Quality Hotel The Weaver and a blue sky_16_9 Högst där uppe hittar du tältet, nära himlen och stjärnorna.

Full service

Förutom det som ingår i en vanlig hotellvistelse, den goda frukosten, tillgång till gym, eget badrum med dusch och toalett, så ingår även dygnet runt-service. Vill du till exempel äta middag på takterrassen? Då fixar vi det. Du kan självklart ta hissen ner till vår trevliga restaurang och bar vid namn Brasserie X och äta där också.

Tent at rooftop Quality Hotel The Weaver_16_9

Priset för två personer är 2500 kr per natt. Vi kan ställa in två madrasser på golvet, vilket är gratis för barn under 12 år men kostar 150 kr per vuxen.

Blir du sugen på att boka? Mejla då till q.weaver@choice.se.

Sky and tent at Quality Hotel The Weavers rooftop_16_9 Du slipper hårda vindar, men missar ingen utsikt eller himmel.


Vill du bo i ett vanligt hotellrum i Göteborg? Då hittar du alla våra hotell i den goa staden här.

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.