PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Äventyr & upplevelser

3-rätters middag, övernattning och frukost? Ja tack!

Kalendern är proppfull, och du har varken tid eller energi att resa långt för en semester. Varför inte vara turist i din egen stad, eller i grannstaden, och unna dig en hotellnatt som inkluderar en 3-rätters middag och frukost till ett riktigt bra pris? Då finns det inget som hindrar dig från att enkelt ta dig till jobbet dagen efter – men en lugn och härlig morgon kanske lockar desto mer?

Hotel dinner

Boka nu

3-rätters middag, övernattning och frukost

Att vara turist i sin egen hemstad underskattas ofta. I många fall är människor allt för insnöade på att resa långt på sin semester och glömmer helt enkelt bort allt det härliga som landet erbjuder, eller till och med sin egen hemstad. Som oslobo har du kanske sett Sinnataggen, men har du åkt i Korketrekkeren? Bor du i Stockholm, har du kanske strosat runt i Gamla Stan, men har du varit på spök- och historierunda? Och har du verkligen upptäckt alla matställen i mysiga Nyhavn i Köpenhamn?

Copenhagen, boats in Nyhavn_16_9Mysiga Nyhavn i Köpenhamn är alltid värt ett besök.

Koppla av, skåla, ät

Det finns gömda pärlor i varje stad, och det är bara ett knapptryck mellan dig och en härlig, välförtjänt upplevelse. Ta med dig vännerna på ett vinterbad i Oslofjorden eller åk skridskor i Oslos "Spikersuppa" innan ni kopplar av på ett hotellrum, för att sedan skåla med något gott i glasen och en 3-rätters middag i hotellets restaurang. Eller varför inte göra det i Göteborg, Bergen, Helsingör…

Ice skating 2_16_9Vad sägs om lite skridskoåkning i Spikersuppa i Oslo innan du åker till hotellet?

Skåla in småtimmarna innan du omfamnas av den härliga hotellmadrassen, och den alldeles lagom mjuka huvudkudden som slår den du har hemma med hästlängder. Vakna utvilad (eller trött, beroende på kvällen innan…) och njut av en fantastisk hotellfrukost (let’s face it, hotellfrukost är det bästa som finns!).

Vi laddar dina batterier

Det är också helt okej att checka in direkt på hotellet, utan att göra någon fartfylld aktivitet innan - mer än att ta dig till hotellet det vill säga. Kanske är det längesedan du och din partner gjorde något roligt tillsammans - barn, renovering eller grönsaksodlingen i ditt växthus har kanske tagit upp all er tid? Ni behöver helt enkelt tid för er själva, tillsammans. Vad är då bättre än att spendera 24 timmar på hotell med 3-rätters middag, övernattning och frukost? Ladda batterierna finns det något som heter - hos oss kan du göra precis det.

Standard double room hotel At Six_16_9Kan det kanske fresta med en vistelse på At Six i Stockholm?

Come on, boka innan 16 april!

Du kan självklart även ta med dig hela familjen. Ofta finns det större chans för familjen att hamna i ett "zen-mode" på ett hotell än hemma - kanske inser du att familjen inte är så ansträngande trots allt? Ta fram kalendern, almenackan, anteckningsboken eller mobilkalendern och se ut ett passande datum för en avkopplande hotellvistelse. Men se till att hitta ett datum innan den 16 april 2023. Det går alltid att hitta en liten lucka någonstans i kalendern, eller hur?

Dinner winter - CL Amaranten brunch_16_9Ibland är det skönt att bara luta sig tillbaka och slippa laga maten själv.

Boka nu

3-rätters middag, övernattning och frukost

Taggar

Du kanske också gillar

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.