Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Arcticus

Harstad,  Norge

Välkommen till en unik hotellpärla i centrala Harstad. Clarion Collection Hotel Arcticus ligger vackert beläget vid gamla hamnen, med utsikt över hav och fjäll. Och för dig som önskar står både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Arcticus 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Arcticus

Clarion Collection Hotel Arcticus ligger centralt vid gamla hamnen i Harstad, med utsikt över hav och fjäll. Här bor du i en modern miljö, präglad av konst, musik och kultur. Frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat ingår alltid när du bor hos oss. 

Hotellet

I folkmun kallas Clarion Collection Hotel Arcticus för ”Kulturhushotellet” och här hittar du konstverk av några av Norges mest kända konstnärer, som Kari Christensen och Geir Stormoen. På promenadavstånd ligger några av Norges bästa restauranger och dessutom har du Harstads största sevärdheter på behagligt avstånd, exempelvis Trondenes Kirke och Båtbyggermuseet.

Historia

Clarion Collection Hotel Arcticus byggdes 1992 som en del av Harstads Kulturhus. Huset är en gammal industribyggnad där det tidigare fanns en korvfabrik. Med tiden har hela området byggts om för att skapa en kulturell mötesplats, med konserter och bibliotek, där hotellet är en viktig del. 

Mötesrum

Vi erbjuder moderna och flexibla konferensfaciliteter med en unik kulturell atmosfär. Här kan du både arrangera dagsmöten eller konferens med övernattning. Läs mer om vårt mötesrum här >>

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss kan du hitta lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Relaxhörna

I vår relax råder en avslappnad atmosfär. Här har du tillgång till bastu och ett utrymme för avkoppling, där du alltid hittar något gott att dricka.

Hotellgym och motion

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. På Clarion Collection Hotel Arcticus tränar du gratis i vårt egna gym, utrustat med löpband, träningscykel, roddmaskin och multigym. 

Låna ett fiskespö

Vi har två fiskespön till låns för våra gäster. De går att hämta direkt i receptionen mot en deposition på 250 NOK. Beloppet får du tillbaka när du lämnar tillbaka dem. Kom ihåg att vara försiktig med krokarna, om den försvinner tillkommer en kostnad på 20 NOK.

Skidsemester

För dig som gillar att åka skidor har Harstad ett utmärkt utgångsläge - både utförs- och längdskidåkning finns i närheten. Bara tre kilometer bort hittar du härliga spår för längdskidåkning och fem kilometer från hotellet finns en alpin backe för utförsåkning.

Golf i Harstad

I Harstad finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med en närliggande 9-hålsbana och kan erbjuda förmånliga golfpaket med greenfee.

Kontakt

  • Havnegaten 3 9480 Harstad , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

4 timmar från Tromsö, 8 timmar från Bodö och 2,5 timmar från Lofoten.

Från Harstad/Narvik flygplats

Flygbuss till Harstad.

Taxi

Vi rekommenderar Harstad Taxi,
telefon +47 77 04 10 00.

Om Clarion Collection Hotel Arcticus

Antal rum

75 st - 150 bäddar

Antal mötesrum

1 st - plats för upp till 65 personer

Avstånd flygplats

Harstad/Narvik flygplats: 50 km,
ca 1 timme med bil

Om Clarion Collection

2.280.169.511 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK