Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Om hotellet

Hitta till hotellet

Från Arvidsjaur flygplats

Granbergs Buss
(förbokas i receptionen)

Taxi 

Vi rekommenderar
Tab Cab Arvidsjaur
telefon: 0960-10400

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>>

Om Clarion Collection
Hotel Arvidsjaur

Antal rum

42 rum - 80 bäddar

Antal konferens- och mötesrum 

3 st - kapacitet för 124 deltagare

Avstånd flygplats

Arvidsjaur flygplats: 10 km
Skellefteå Airport: 152 km
Luleå Airport: 155 km

Om Clarion Collection

 

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur är ett charmigt nytt hotell i området Skogen i centrala Arvidsjaur. Vi bjuder alltid på både eftermiddagsfika och kvällsmat, perfekt både för dig som reser privat eller i tjänsten. Varmt välkommen till Arvidsjaurs nya mötesplats! 

Stad och natur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ligger i området Skogen, i hjärtat av Arvidsjaur. Några av stadens mest välkända och äldsta träbyggnader har varsamt restaurerats och förvandlats till ett modernt och hemtrevligt hotell. Med vårt unika läge bjuder vi även dig som gäst på en naturupplevelse, då hela området är omringat av gedigen norrländsk skog, perfekt för friluftsliv och sköna promenader.

50-talet som inspiration

När Clarion Collection Hotel Arvidsjaur började byggas var ledorden 50-tal med moderna influenser. Trä och metall är grunden och mässing går som en röd tråd genom hela hotellets inredning.

Moderna rum med allt du behöver

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur passar perfekt både för dig som reser i tjänsten eller för dig som besöker det vackra Polcirkelområdet som turist. Vi tänkte komfort och stämning när vi byggde hotellet. Våra 42 rum är alla utrustade med iPads, och platt-tv med ett flertal kanaler. För dig som önskar ett extra lyxigt boende erbjuder vi två sviter med egen öppen spis.  

À la carte-restaurang

Vi strävar efter att bli det naturliga valet för middagar och restaurangupplevelser i Arvidsjaur. I vår à la carte-restaurang kommer du kunna njuta av lokala delikatesser som röding, ren och älg. För dig som är gäst bjuder vi dessutom alltid på kvällsmat. 

Måltider

Hos oss ska du aldrig behöva gå hungrig. Som gäst hos oss får du en god start på dagen med en näringsrik frukost och på eftermiddagen står alltid kaffe, te och hembakt fika framme. När kvällen kommer bjuder vi alla som önskar på kvällsmat.

2.200.163.775 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK