Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Arvidsjaur,  Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur är ett nytt charmigt hotell, beläget i hjärtat av Arvidsjaur. Njut av en god middag i vår egen restaurang. Och för dig som önskar bjuder vi både på eftermiddagsfika och kvällsmat!

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Efter en hektisk jobbdag är det härligt att hitta på något trevligt med kollegorna. Här kommer våra bästa tips på vad ni kan se och uppleva tillsammans i närheten av Clarion Collection Hotel Arvidsjaur.

Skidåkning på Vittjåkk

Ta med kollegorna och njut av en dag i backen vid skidanläggningen Vittjåkk, 8 km väster om Arvidsjaur. På Vittjåkk kan ni kasta er ut för ett flertal pister på mellan 500 - 1400 meter. Totalt finns tre liftar vid anläggningen. Föredrar du längdåkning erbjuder Vittåk uppistade längdspår. Välj mellan 3,5 km och det långa 15 km-spåret. Läs mer om Vittjåkks skidanläggning här >>

Snöskoter- och quad-turer

Känn farten och häng med på en häftig skotertur. Clarion Collection Hotel Arvidsjaur kan erbjuda både skoterturer och annorlunda upplevelser med Polaris RZR quads. Kontakta hotellet för mer information och bokning. 

Rödingfiske

Tärnhedenområdet brukar kallas för Sveriges bästa rödingfiske-område. Här kan du och dina kollegor få uppleva en heldag i den lappländska naturen. Ni får låna fiskeutrustning och de lokala guiderna tipsar om de bästa metoderna för att få upp så mycket fisk som möjligt. En dag i Tärnhedenområdet bjuder på sköna naturuppövelser, renskinn, tältkåtor, levande brasor och snögrottor med renskinn. Transfer och övernattning kan ordnas. Läs mer om rödingfiske här >>

Whisky- och vinprovning

Slappna av och umgås kring ett gott glas vin eller en härlig whisky. Clarion Collection Hotel Arvidsjaur anordnar både vin- och whiskyprovningar. Kontakta hotellet för mer information och bokning. 

Kontakta oss

Vi som jobbar på Clarion Collection Hotel Arvidsjaur är stolta över vårt hotell och delar gärna med oss av fler av våra bästa tips om vad du kan uppleva och njuta av i närområdet. Vill du veta mer, kontakta oss gärna på telefon 0960-281 000
eller via cc.arvidsjaur@choice.se.

För öppettider och övrig information om platserna vi tipsar om, kontakta respektive ställe.

2.280.169.511 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK