Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bakeriet

Trondheim,  Norge

Välkommen till en unik hotellpärla i Trondheims charmiga äldre kvarter. På Clarion Collection Hotel Bakeriet bor du i en historisk miljö, präglad av husets bakgrund som bageri. För dig som önskar står kvällsmaten och fikan framdukad - det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Bakeriet 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bakeriet

På Clarion Collection Hotel Bakeriet bor du i en historisk miljö i centrala Trondheim.  De vackra rummen från 1800-talet var ursprungligen arbetarbostäder till bageriet som en gång låg här. Än i dag vaknar du till doften av nybakat från hotellets kafé. Varje kväll bjuder vi på kvällsmat.

Mitt i Trondheim

Hotel Bakeriet är beläget på Trondheims äldsta handelsgata, i stadens charmiga gamla bykvarter. Här har du stadens utbud av butiker och restauranger runt hörnet. Dessutom ligger stadens sevärdheter på behagligt avstånd, som Nidarosdomen, Munkholmen och Kristianstens fästning.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Hotellgym

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. På Hotel Bakeriet har du tillgång till vårt smidiga hotellgym. Här kan du träna både motion och styrka på löpband, cykel och multiträningsapparat, med en hänförande utsikt över staden och Trondheimfjordens inlopp.

Upplev Trondheim

Vi kan vår stad och dess pärlor, ta del av våra bästa Trondheim-tips här.

Från bageri till underjordisk järnväg

Hotel Bakeriet har en lång och spännande historia. Huset byggdes efter Trondheims två stora bränder i mitten av 1800-talet, som ett av Europas mest moderna bagerier. 12 000 människor fick sitt dagliga bröd från bageri Halseth, som länge drevs av uppfinningsrika Adolf Halseth. Bland annat byggde han sitt eget kraftverk och en underjordisk elektrisk järnväg som gick till lagret ett par hus bort. Idag känner man av historiens vingslag i hotellet. Överallt hittas utställningar och utsmyckningar från forna tider. 

Kontakt

  • Brattørgata 2 7010 Trondheim , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till Trondheim centralstation.

Tåg

Tåg till Trondheim centralstation.

Från Trondheims flygplats, Värnes 

Flygbuss till Trondheim centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Trøndertaxi,
telefon +47 07373.

Om Clarion Collection Hotel Bakeriet

Antal rum

109 st - 205 bäddar

Antal mötesrum

2 st - plats för upp till 60 personer

Avstånd flygplats

Trondheims flygplats, Värnes: 35 km,
ca 35 min med bil.

Avstånd lokaltrafik

Trondheim centralstation: 5 min promenad

Om Clarion Collection

2.280.169.511 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK