Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bastion

För familjen

Kontakta oss

Vi som jobbar på Clarion Collection Hotel Bastion är stolta över vårt hotell och delar gärna med oss av våra bästa tips om vad du kan uppleva och njuta av i närområdet. Vill du veta mer, kontakta oss gärna via cc.bastion@choice.no eller på telefon +47 22 47 77 00.

För öppettider och övrig information om platserna vi tipsar om, kontakta respektive ställe. 

I Oslo finns något för alla åldrar. Här kommer våra bästa tips på vad du och din familj kan se och uppleva tillsammans i närheten av hotellet.

Teknisk museum

Hoppa på buss nr 54 från Dronningensgate så kommer du till ett av Oslos allra mest barnvänliga museum, Teknisk museum.

Miniøya

Om du ska besöka Oslo sommartid med familjen så rekommenderar vi att ni tar er till någon av Oslos alla trevliga parker. Vill ni inte promenera är det språvagnen "trikken" ett utmärkt alternativ. I juni arrangeras till exempel barnfestivalen Miniøya i Torshovparken.

Aker Brygge och Oslofjorden

Hotellet ligger bara tio minuters promenad från trevliga Aker Brygge. Här finns allt från shopping, restauranger, glasstånd och såklart färjorna som tar er med till öarna runt Oslo. Varför inte besöka Hovedøya med familjen? Njut av en kopp kaffe i solen medan barnen badar och leker i strandkanten.  

2.200.163.775 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK