Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Välkommen till boutiquehotellet Clarion Collection Hotel Bastion i Oslo. Här bor du nära centralstationen Oslo S, flygtåget och butikerna på Karl Johan. Och för dig som önskar bjuder vi både på eftermiddagsfika och kvällsmat!

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

Efter en hektisk jobbdag är det härligt att hitta på något trevligt med kollegorna. Här kommer våra bästa tips på vad ni kan se och uppleva tillsammans i närheten av hotellet.

Museum och historia på Akershus fästning 

Varför inte bjuda med kollegorna på en historisk rundtur på Akershus fästning? Här finns ett flertal spännande historiska utställningar och pampiga museum. 

Prisbelönt mat på Statholdergaarden

Ett stenkast från Clarion Collection Hotel Bastion ligger restaurang Statholdergaarden, som belöntats med en Michelinstjärna. Statholdergaarden drivs av den berömde kocken Bent Stiansen.  
Om du vill ha ett lite billigare alternativ finns den enklare och mer avslappnade restaurangen Krostue i källarvåningen. Men maten är precis lika god. 

Musik på Dubliner

Vill ni ha en lite mer avslappnad kväll rekommenderar vi ett besök på Dubliners. Den irländska restaurangen erbjuder livemusik, traditionella rätter och ett stort utbud av öl och whisky.

Karl Johan

Strosa bland butikerna, caféerna och restaurangerna på paradgatan Karl Johan

Kontakta oss

Vi som jobbar på Clarion Collection Hotel Bastion är stolta över vårt hotell och delar gärna med oss av våra bästa tips om vad du kan uppleva och njuta av i närområdet. Vill du veta mer, kontakta oss gärna via cc.bastion@choice.no eller på telefon +47 22 47 77 00.

För öppettider och övrig information om platserna vi tipsar om, kontakta respektive ställe. 

2.280.169.511 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK