Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Clarion Collection Hotel Bastion

På tu man hand

Öppettider

Norsk filminstitutt

Måndag 10.30 - 17.00
Tisdag - fredag 10.30 - 21.00
Lördag 12.00 - 17.00
Söndag 13.00 - 21.00

Cafe Christiania

Måndag - tisdag 11.00 - 23.00

Vänligen observera att ovanstående enbart är tips och att öppettiderna kan variera och ej längre vara aktuella.

Oslo sightseeing

Epost: sales@boatsightseeing.com
Telefon: 47-23 35 68 90

Kontakta oss

Vi som jobbar på Clarion Collection Hotel Bastion är stolta över vårt hotell och delar gärna med oss av våra bästa tips om vad du kan uppleva och njuta av i närområdet.

Vill du veta mer, kontakta oss gärna
via e-post cc.bastion@choice.no
eller via telefon +47 22 47 77 00.

Oavsett om du reser med din kära eller en nära vän kan det vara skönt att få komma bort och bara njuta av tid med varandra. Här är våra bästa tips för er som reser på tu man hand.

Sommarkväll vid Oslofjorden

En kort promenad från hotellet väntar Aker Brygge och Rådhuset. Härifrån avgår dagliga båtturer som tar dig med ut på Oslofjorden. Det finns ett flertal olika båtar och turer att åka med på. Här kan ni lätt hitta något som passar just er. Njut av en härlig en kväll vid Oslofjorden tillsammans med någon du tycker om. 

Kultur precis utanför dörren 

Om ni är sugna på en kulturell upplevelse kan vi rekommendera det norska filminstitutet som finns precis runt hörnet från hotellet. Här kan ni ta del av utställningar, filmvisningar och seminarier. Passa på att fika något gott på charmiga Bens Cafe. 

Ut och äta? 

Efter en lång dag fylld av shopping, kultur och promenader kan det vara skönt att slå sig ner hos oss och njuta av den uppdukade kvällsmaten som vi bjuder på varje dag. Men om ni har lust att fortsätta upptäcka Oslo så väntar flera trevliga restauranger runt hörnet. Vi kan bland annat rekommendera Cafe Christiania som serverar läckra och eleganta rätter. 

1.913.149.030 22