Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bergmästaren

Falun,  Sverige

Välkommen till en unik hotellpärla i centrala Falun. Clarion Collection Hotel Bergmästaren ligger i de lugnare delarna av Falun, omgivet av världsarvsskyddad natur. För dig som önskar står både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Bergmästaren 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bergmästaren

Frukost

Hos oss startar du dagen med en nyttig och god frukost. Det finns också ett urval av ekologiska produkter för dig som önskar. Frukosten ingår alltid i ditt rumspris.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Vår frukostservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Eftermiddagsfika

Kaffe och te står alltid framme hos oss. Från kl. 15.00 dukar vi också fram något hembakat till kaffet.

Eftermiddagsfika serveras:

Alla dagar: 15.00 - 17.00

Vår servering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Vi bjuder på kvällsmat

Varje dag kl. 18-21 bjuder vi på kvällsmat. Vi dukar fram soppa, salladsbuffé och en varmrätt. Anländer du efter 21 ser vi ändå till att du får något att äta. Hos oss på Clarion Collection behöver du aldrig somna hungrig.

Kvällsmaten serveras:

Alla dagar: 18.00 - 21.00 

Våra mötesrum

Ha konferens eller möte hos oss på Clarion Collection Hotel Bergmästaren i Falun! Vi erbjuder två effektiva konferensrum med en unik historisk atmosfär och plats för upp till 50 personer. Våra konferensrum har fått sina namn från hotellets historia som Systembolag och heter därför Systemet och Bolaget. Vi hjälper er gärna även med bokning av aktiviteter och middagar i Falun med omnejd i samband med er konferens.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på telefon 023-70 17 00 eller via cc.bergmastaren@choice.se.

Hotellgym & motion

Hos oss kan du träna på hotellet. I vårt Compact Gym finns utrustning för både kondition och styrka. Avsluta med ett dopp i vår bubbelpool eller ta en varm och skön och bastu. Motion på egen hand? I receptionen väntar kartor över joggingrundor och promenadspår och vi tipsar gärna om bra rundor

Öppettider

Alla dagar: 06.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider..

Wifi

Alla rum och gemensamma ytor på Clarion Collection Hotel Bergmästaren har gratis trådlöst internet. Du får inloggningsinformation i receptionen men du kan också använda ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer för att logga in på nätverket.

Parkering

Bilen parkerar du enkelt på vår gård för 70 SEK per dygn. Först till kvarn gäller.

Djurvänligt

Hos oss finns rum där djur är tillåtna. Dessa rum har ett pristillägg på 250 SEK per vistelse. Meddela oss vid bokning så att vi kan garantera dig ett av rummen. Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av legitimation utfärdad av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

 

Det levande biblioteket

Hos oss finns ett levande bibliotek. Om du läst klart boken du tog med dig på resan så kan du lämna den här i utbyte mot en annan. Byte av böcker kan du göra på alla Clarion Collection-hotell.

Övriga tjänster

  • Eftermiddagste
  • Utomhusparkering
  • TV
  • Väckningstjänst
  • Gratis kaffe
  • Djur tillåtna
  • Rökfritt
2.280.169.511 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK